Kväll

Hejsan!

Jag är inte på skriv humör just nu, så det får bli ett snabbt inlägg. Var och tränade. Det gick bra, fast var ju inte med på allt för benhinneinflammationen. Men det är i stort sett läkt nu. Vi ska ha uppehåll i en och en halv vecka nu, och efter det är det 100%! Sista dagen i skolan imorgon!! :D:D


Det fick bli samma bild Sue igen, för jag SAKNAR HENNE!!!
Here is the same picture if Sue again because I MISS HER!!

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Snöstorm!!

Det är ju nästan snöstorm ute! Och det är iskallt!!
Fick sluta tidagare idag, för vi hade något grejs med arbetslaget. (jag går i B82 så jag går i arbetslag B, och så finns det A, C och M (musik) oxå. Så det har inget att göra med att man måste arbeta)
Vi såg på film, medans A och C fick åka till vattenpalatset -.- Men vi fick iaf sluta tidigt! Klockan två.
Så nu hinner jag vara hemma mycket längre innan träningen. Pappa är nere i Vänersborg i några dagar. Så han kom förbi och lämnade min julklapp, och så fick han sin. Som han egentligen skulle fått för flera ås sedan, men jag har alltid glömt. Nu sitter jag här i godan ro och äter sura bilar.

Hadetbäst cykel flodhäst! PUss oxh kramisar Jenny!<3

Linnéa är här

Hejs svejs i lingonskogen!

Nu är Linnéa här.
Vi kom hem från skolan vid halv fyra, och vi hann precis med bussen!! Och så har vi spelat lite Wii och ätit. Väldigt snart ska vi åka och kolla på Linnéas innebandy lag, och massa andra lag från deras förening. Så det får bli ett snabbt inlägg. Fast Linnéa ska inte vara med då, för hennes knä är konstigt och gör ont och grejs, hatar sånt!!
Snö idag igen! Det är ju nästan snö storm nu!

Ha det bra, PUss oxh kramisar Jenny (och Linnéa)!<3

Jag ser det snöar!

Ännu mera snö! Snön från imorse regnade ju bort under dagen, men nu har det kommit ännu mera snö! Hoppas det blir såhär på julafton!
Just nu sitter jag här och äter ett par mackor, ska ju snart åka iväg till träningen!
Ola gjorde också precis så att strömmen gick i halva huset! Fast nu kom den tillbaka. Men det var inte så kul att helt plötsligt sitta i ett kolsvart rum.
Nu måste jag fortsätta äta och sen gå till bussen.

Heja snö! Ha en fortsatt snöig dag! PUss oxh kramisar Jenny!<3

Sue Colon-Ortiz

This is my friend Sue from the US. I really miss her and everyone else over there. I talked to her on Windows Messenger yesterday, it was fun! We were on the same school buss, that's how I got to know her. I remeber the first time she talked to me on the buss, no one ever did, so I was really happy when she did:) But she is in ninth grade/freshmen now though, 'cause in the US you start school one year earlier than here, so I'm actually a little older than her, haha. I've decided to save up for a trip to the US, maybe this summer or something. That would be lots of fun!
And I'm writing this in english just so that Sue can understand, but I hope you Swedish people reading this can understand it anyway!:P


 
Talk 2 U soon Sue!! HUgs and kisses Jenny!<3

14 december

Hej

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jag har bara inte kännt för att blogga.... och vad är poängen med att göra det ifall man inte vill?
Idag var en slö dag i skolan, gjorde inte så mycket alls på lektionerna nu när du börjar närma sig lov. Har fått endel betyg i alla fall. Dom var inte så dåliga.
Klockan fem så åkte jag och kollade på Nora (min 6-åriga "lillasyster") när hon hade luciatåg. Dom var jätte duktiga! Fast Nora blev lite rastlös efter ett tag.
Nu sitter jag bara här med datan, och funderar allvarligt på att gå och lägga mig snart, är jätte trött!! Men jag blir så slö om jag sover för mycket....
Idag har det äntligen kommit snö! Wohoo! Lite kännetecken på att det är vinter och snart jul. Annars skulle man aldrig kunnat gissa det.



Ha det bra, PUss oxh kramisar Jenny!<3

Skolan

Nu sitter jag i skolan och ska jobba på ett NO projekt. Men jag jobbar med Linnéa på det, och den lilla skiten är i Göteborg idag. Och jag orkar inte göra allting själv. Men vi ska jobba på det hemma (-.-) imorgon.
Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men jag var så trött efter träningen så jag la mig bara och kollade på tv, och sen somnade.
Men nu måste jag fortsätta att"jobba".

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Julfest på konfirmationen

Idag var det julavslutning/julfest på konfan, lite synd, för det är så himla kul där! Och nu börjar vi inte förrän kanske 20 januari igen...:/ Men men, julfesten var kul i alla fall. Vi gjorde en rolig lek, och sen fikade vi, och hade julklappsutdelning! Jag fick en söt liten tomte (a)


Såhär såg jag ut idag. Med mina nya tights, fast dom har redan gått sönder...:S Snälla, ignorera facet!

Jag och Linnéa gick ut och gick med hennes systers hund Totti. Hon tyckte vi skulle ha fina reflexvästar på oss, så då hade vi det. Men det roliga var att när man tog kort på dom så blev det så som på bilden, haha!:D

Jag i min snygga reflexväst;)

Jag som tomtemor!:D Sry about facet men jag gjorde värsta weirda minen.

De har tagit ungefär en timme att ladda upp en bild. För min data är så himla seg. (Jag har ju gjort lite andra saker på datan och kollat på tv:n också, men ändå, en timme är väldigt mycket!)

SÅ nu måste jag sova för det har hunnit bli sent. Godnatt, sov gott, PUss oxh kramisar Jenny!<3

Natti natti

Hejsan!

Nu har jag kollat på Ugly B och Desperate Housewives. DHW slutade jätte, jätte spännande! Och nu kommer det inte mer förrän nästa år!!!:O
jaja, tv:n är väl inte allt.

Godnatt, dröm sött (jag drömde om E.M.D inatt, hahahaha!!) PUss oxh kramisar Jenny!<3

 

Erik Jansson

Det här är min barndomsbraaaigakompis Erik Jansson, han sa att han inte var med någonstans i min blogg, så det fick det ju bli ändring på!!:D



PUss oxh kramisar Jenny!<3

Hemma från skolan

Nu har jag kommit hem från skolan, sitter här och äter pepparkakor som vi gjorde på hemkunskapen (har redan ätit upp lussebullarna;)) Det känns som jag har sett på film hela dagen i skolan idag nästan. Först hade vi bild, men det räknas inte, sen SO, fast jag var på en grej som heter mattemästarna, fast bara för skoj skull, där man ska svara på kluriga matte frågor, fast ändå lätta om man kommer på hur man ska göra. SÅ i SO:n kollade vi på film, Cleopatra den är ganska bra!:) På engelskan som var nästa lektion så såg vi på samma julfilm som förra året (senila lärare!!). Sen hade vi lunch, och sist hemkunskap där vi bakade pepparkakor och lussekatter! Men det räknas inte riktigt heller. Så alla "riktiga" lektioner såg vi på film på.
Om en liten stund ska jag iväg och träna, så då syns vi nog inte förrän imorgon kanske.
Då är det konfirmation, vi ska ha julklappsbyte eller vad det heter. Man ska klä ut sig något också, jag blir tomtemor!;)

Ha en trevlig fortsättning på tisdagen!

Här kan ni se lite av mina nya tights!(a)

Min fina lussekatt (a)

Jag åt upp min fina lussekatt :/ :D

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Julklappshandling

Tjaba tjena hålla!

Kom hem för en liten stund sen. Har varit och köpt lite julklappar. Jag och mina kompisar ska nämligen byta julklappar iår, vi ska också byta på konfirmationen, så jag var tvungen att handla lite. Jag fick dock inte köpt något till någon annan. Jag köpte däremot röd tights för att fullända min tomtemor utstyrsel som jag ska ha på onsdag på konfirmationen när vi måste klä ut oss. Tar kanske ett kort på mig, så får ni se hur jag ser ut;)
Vi skulle köpa en present som både en tjej eller en kille kan få, för runt 20 kronor. Det fick bli godis, kom inte på något annat, det är så svårt att köpa sånt!
Nu ska jag sitta vid datorn lite till, sen antingen lägga mig direkt, eller läsa lite, ska upp halv sju imorrn.



PUss oxh kramisar Jenny!<3

Night night

Nej, nu är klockan alldeles för mycket.
Godnatt, sov gott, dröm sött.

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Internetar

Hejsan igen!

Nu är jag i alla fall på bättre humör. Det hade nog lite att göra med kebabrullen, jukalendern, Andreas och Fuck the what!! Haha! (inside joke)

Nu sitter jag och internetar, mitt fina uppfunna ord istället för surfa.
Har "sovmorgon" imorgon, börjar inte förrän tio ;D

Ha en trevlig kväll

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Dåligt humör

Jag är på dåligt humör, vet inte varför... Massa glada människor som sitter där ute och tjatar. Men jag är bara, sur typ... jag kanske bara är trött eller något, men det känns inte så...
Nu har det bästa av kalaset varit (fikat!) så nu sitter jag här igen på mitt rum och är tråkig.
Hoppas ni är gladare än vad jag är just nu.


Här får ni en rättså bra låt att lyssna på. Jag blir på cheerleading humör av den, för den är med i Bring It On filmen. Så jag vill träna nu! Fast jag kan inte träna ordentligt, för jag har benhinneinflammation (:@), och det blir man ju inte direkt gladare av -.-

PUss oxh kramisar Jenny!<3

 

Kalas

Tjoo!

Nu börjar Noras släktkalas. Det kommer 9 personer, så det blir ett litet mysigt get-together. Med lite god fika.

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Jädra internet

Åhh!! Internet fyngerar inte samtidigt som man pratar i telefonen hemma hos mig. Så mitt i mitt datorerande så kan internet bara sluta att fungera, något störande!!:@

Morsning fyrvägskorsning

Godmorgon!

Idag ville jag sova längre, fast jag vaknade lite efter tio och kunde inte somna om, även fast jag var trött...
Jag har ju lite tid innan gästerna kommer, snarare sagt fyra timmar! Så jag tänkte att jag kunde sätta mig vid datan lite ;) 
Oj, nu ropade dom att det var frukost, och våran familj som aldrig äter frukost tillsammans, vad trevligt!:)

Hörs om en stund, PUss oxh kramisar Jenny!<3

Godnatt

Nu ligger jag här i sängen och håller på att somna, så godnatt, sov gott. Zzzzzzz...


PUss oxh kramisar Jenny!<3

Robinson och Robins

Nu har jag kollat på Robinson och Robins. Jag brukar inte kolla på något av det , men jag kände för att göra det idag. Första gången jag kollar på Robinson denna säsongen, eller vad man säger. Så jag vet inte vilket lag eller vem jag hejar på än. Robins är helt sjukt, fast ändå roligt.
Jag blev förvånad när jag hörde att Tove åkt ut ur Idol, alla trodde ju att hon skulle vinna. Men jag hejar ändå på Erik så för mig spelar det inte så stor roll. 

Jag ska väl försöka att gå och lägga mig rättså snart, men vi får väl se hur det blir med den saken.                      
Tror att jag måste städa mitt rum lite imorgon, får ju massa gäster då. Fast jag städade det ju förra helgen när vi också hade gäster, så det är inte så stökigt än.  


Mums!

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Lördag kväll

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Nu har jag kommit hem från Frändefors. Jag fick en fin halsduk, och massa godis!!:) Jag har ätit kött, pommes och bearnaise sås precis (mums!) och senare blir det nog Robinson och godis!:)

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Lördag

Hejs svejs!

Idag vaknade jag lite efter 11. Det är svårt att sova länge när två ungar håller på och väsnas vägg i vägg -.-
Nu har jag duschat och gjort mig i ordning, för vid två ska jag och mamma åka till hennes syssling, som har stickat en halsduk till mig!:)
Ola (mammas kille) snickrade ihop pepparkakshuset idag som var med i korgen av det dom hade vunnit på Blåsut skolans julbasar. Så nu har även vi ett fint litet pepparkakshus!

Vad ska ni göra idag?:)

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Cheerleading

Jag hittade den här videon på youtube och jag var bara tvungen att visa den för er! Så otroligt duktiga är dom!!!

Glee-Single Ladies

Haha!!

Det är lite dålig bild kvalité och ljud för det är någon som bara har spelat in det från tv:n, men jag var bara tvungen att visa det, sjukt roligt!
Någon som såg Glee igår?

Det är ett fotboll lag som börjar dansa till den här när det är två sekunder kvar av matchen, för att dom ska shocka/distrahera dom andra spelarna så att dom vinner. Och man kan lugnt säga att dom blir shockade!

Fredag kväll

Hejsan!

Nu har Millan åkt hem. Hon släckte ljuset i mitt rum förut så bara adventsljusstaken lyste, sen ställde hon sig i mörkret och började öva på vårat tävlingsprogram till cheerleadingen, hon är bara lite galen! Nu sitter jag här och surfar lite. Det blir väl en vanlig fredag kväll idag, jag sitter vid datan tills klockan är 00.00 eller något sånt, sen går jag och lägger mig.

Helgen är fullbokad:
- Imorgon ska vi till min mammas syssling som har stickat en halsduk till mig.
- På söndag har vi kalas för Nora som fyllde 6 år förra helgen
Vi skulle egentligen åkt till kusten och lämnat kryddor och sånt som jag har sålt för konfirmationen, men jag tror inte att det blir så.





Millan är här

Jag sitter här med Millan, vi har nyss gjort pannkakor som blev... ganska lyckade!;) Nu kollar hon på Edi/Laurent som var med på Vakna med the Voice imorse, som jag spelade in! Sen ska vi väl surfa lite och så. För hon har ju med sig sin MACBOOK som hon så fint får från sin skola!!!!!!!:@

Syns sen, PUss oxh kramisar Jenny!<3

Träning snart

Förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera men jag hinner knappt längre, det är så mycket prov och inlämningar nu innan betygsättning. Men vi fick sluta en halvtimme tidigare idag, så då kom jag hem tidigare och hann lägga in ett snabbt inlägg.
Jag har precis slängt i mig några mackor och fil, och alldeles snart bär det av till träningen. Får se hur mycket jag kan vara med idag, jag har ju fortfarande benhinneinflammation, men det börjar bli bättre nu.
Någon som ser på julkalendern? Jag gör det, den är inte så bra, men jag känner ändå för att titta!:D

PUss oxh kramisar Jenny!<3  

Sitter i skolan

Nu sitter jag i datasalen i skolan och försöker skriva på den där jädra SO inlämning saken. Det går väl sådär...
Jag har inte så mycket mer att säga, men hörs kanske sen.
PUss oxh kramisar Jenny!<3
RSS 2.0