Snabb dag, trött dag

Den här dagen har gått väldigt fort. Vid tre känndes som klockan var elva. Fast jag har varit väldigt trött idag och det har dom andra också varit efter nattens bravader. Så vi har i stort sätt inte gjort någonting. Alldeles strax ska jag gå till Erik och Kens husvagn för där ska vi ha filmkväll, jag, Carl, Gustav, Erik och Liza :) kuligt, fast jag vet inte vilken film vi ska se än, förhoppningsvis blir det någon bra iallafall!:) Syns senare eller imorgon! Puss och kram!:)

Från i natt när vi gick vid vattnet. När j...

img_5093 (MMS)

Från i natt när vi gick vid vattnet. När jag kom hem imorse somnade jag vid åtta och vaknade vid halv tolv. Fasen att jag somnade. Fast nu är jag sjukt trött och sitter hos Carl och Gustav och tittar på Yesman. Fast jag såg den för inte alls längesen, så jag funderar på att gå ner till datorn istället, för jag orkar inte se den en gång till.  Syns sen! Puss och kram!:)

I natt så var jag, Carl, Gustav och Erik u...

img_5695 (MMS)

I natt så var jag, Carl, Gustav och Erik ute på en natt promenad, som är lite traditionell efter förra året. Vi började kl. 00.07. Först gick vi 2 km åt ena hållet där vi kom till stora vägen vid en T-korsning (bilden föreställer oss som ligger på vägen). Sen gick vi tillbaka igen, fast gick förbi Carl och Gustavs hus ("utgångspunkten") och fortsatte ytteligare 2 km ner till vattnet, och på vägen plockade vi även upp Johanna. Så vi gick ner till vattnet och satt där i typ en timme minst. Sen gick vi tillbaka upp. Fast vi bestämde oss korkat nog för att ta en skogsväg hem så vi fick lite omväxling, men såklart så hade dom huggt ner massa träd och stigar hade växt igen och så, så vi kände ju inte igen oss! Så då gick vi vilse i ca en timme på en sträcka som var 1 km lång. Och vi hade gått runt i cirklar typ fyra gånger i skogen. Men tillslut kom vi ut där vi skulle och gick hem. När i kom hem (till C och G) så satte vi oss utanför i deras hammock i en timme och väntade på att alla skulle vakna så att vi kunde gå in och göra pannkakor som vi hade blivit så sugna på medan vi gick. Så vid halv sju hade deras föräldrar vaknat, så då gick vi in och gjorde pannkakor. Mums! Och nu är jag hemma och ligger i sängen och försöker att inte somna. Smart att ligga i en säng då!(i) men iallafall så gick vi kanske 9 km i natt. Och jag tror inte jag kommer att lyckas med att inte somna... Zzzzzz Syns senare! Puss och kram!:)

Härliga sommar kvällar :) Första kvällsdop...

img_8072 (MMS)

Härliga sommar kvällar :) Första kvällsdoppet/doppet i Lövike i år. Riktigt härligt! Tvättade håret och kroppen oxå, så nu är jag ren och fin!:)  Hörs senare! Puss och kram!:)

Kommentera!

Ni är väldigt dåliga på att kommentera tycker jag!

Nu är dom och hämtar bilen som vi ska köra dieslet (stavning?) med till båten, så förhoppningsvis åker vi om inte så långt tid... :)

Mina kära småsyskon

Nu kom mina småsyskon in på mitt rum, så vi tog några bilder!:)


Smile!













Coolingar är vi va? (H) :D

Puss och kram!:)

Sitter och väntar på avfärd

God morgon!

Idag hade jag ställt klockan på halv tio så att jag skulle komma upp och göra mig i ordning och hinna packa innan bussen gick. Fast jag hade nog lite väl mycket tid, men man ska alltid vara på den säkra sidan! Men nu så skulle visst min mammas sambo åka ut och tanka båten, som ligger jätte nära dit jag ska, så då kan jag åka med honom istället. Så slipper jag åka buss! Så vi åker väl om en timme typ, om jag har tur ;)
Men i och med att jag gick upp så tidigt så är jag klar nu och sitter här på min sköna matta och surfar lite och väntar.

Och nu i en vecka så kommer ni åter igen bara få massa mobil inlägg med bara text i och med att jag kommer vara borta. Men jag ska försöka att bli bättre på att skicka MMS inlägg!



Såhär fin och osminkad och ofixad är jag idag :)




Mitt nyinköpta halsband :D


Ha en bra dag, syns senare! Puss och kram!:)

Onsdag 00.44

Nu är det onsdag. Så jag hade tänkt gå och lägga mig. Mitt internet dampade lite förut så jag kunde inte göra något inlägg ifrån datan. Så ni får ett mobilt inlägg. Jag känner att det är väldigt varmt på mitt rum just nu, så det kommer nog bli lite svårt att somna. Men nu ska jag iallafall försöka. För om tolv timmar kommer jag att vara på väg mot kusten igen!:) God natt, sov gott. Syns sen! Puss och kram!:)

Film, packa, sova.

Nu har jag duschat och ätit efter träningen. Och nu sitter jag och tittar på någon film som går på tv. Träningen gick faktiskt helt okej med tanke på att det var ett tag sen jag tränade nu.
Snart ska jag packa ihop det jag ska ha med mig tillbaka till kusten imorgon, allt jag har tvättat det vill säga, och sen ska jag nog titta klart på filmen. Om jag har tur kan jag åka med Ola ner (eller upp, vad det nu är) imorgon ifall han ska tanka båten. Annars får jag ta bussen.

Och det går inte att lägga upp bilder nu :S Så tyvärr blir det ett tråkigt inlägg med bara text.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen, för nu är reklamen slut! Men i nästa paus måste jag nog gå och packa :(

Ha det bäst cyckelhäst! Puss och kram!:)

Hemma

Nu är jag hemma och sitter här framför datorn, men alldeles snart ska jag åka iväg med mamma till affären och köpa Risifrutti och rätt bröd! Fast då får vi skynda på, såg jag nu på klockan, för jag ska cykla till träningen om 40 minuter.

Jag hatar att komma hem efter att man har varit på något jätte roligt ställe. Nu känns det så tråkigt och vanligt när jag har varit på kusten i en vecka. Och när jag kom hem från Filmkollot kändes det oxå super tråkigt att komma hem. Kanske inte just hem till staden och så. Men hem till huset, och gå runt där och ha tråkigt som man har gjort så oändligt många gånger innan, det är bara den där känslan som är så tråkig, den där vanliga känslan. Men den behöver jag inte känna så länge, för imorgon åker jag tillbaka till kusten. Underbara kusten.
Fast jag tror att ställen blir så bra för att människorna är så bra. Det är ju inte så kul att vara någonstans där det inte finns några att vara med. Jag älskar kusten för att det finns så sjukt bra folk där! Det skulle ju inte varit alls lika kul om dom inte skulle varit där. Så jag tror att man skulle kunna vara var som helst, bara det finns bra människor :)


Bild från altanen på stugen


En bit av stugan.


Hemmåt idag

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan, snart ska jag gå upp och käka och sen packa ihop min smuts tvätt för jag ska åka hem en sväng idag för att träna och tvätta och så. Men jag åker ut hit till stugan imorgon igen! Ska bli riktigt skönt att träna, har inte gjort det på tre veckor nu!:o Ha en bra dag! Puss och kram!:)

Godmorgon, kusten

Godmorgon! Nu har jag vaknat och ligger i sängen och drar mig. Idag händer väl inte så mycket mer än det vanliga, jag går bort till Lindbergs och är där i stort sett hela dagen. Jag älskar att vara här ute på landet/kusten, vad du nu vill kalla det! Det är så fridfullt och man behöver inte bry sig om hur man är eller hur man ser ut, för dom här ute är bara vana vid mitt vanliga jag, så ingen bryr sig. Och det är så sjukt underbart folk här! Så det kan inte bli annat än bäst när man är här!:D Ha en sjukt bäst dag! Så syns vi kanske sen! Puss och kram!:)

Ni har ju inte fått några bilder på väldig...

img_9695 (MMS)

Ni har ju inte fått några bilder på väldigt länge, så jag tänkte att jag mmsar in en bild. Det här är en bild på när Noah, Gustav och Carl spelar något konstigt TV-spel. Inte en så jätte rolig bild kanske, men nu ser man iallafall ngt mer än bara rad efter rad efter rad med text när man kollar på min blogg. Och det är nog inte så kul för er med bara text och text och text hela tiden. Och efter dom hade spelat klart det här spelet så skulle vi spela Fifa, men det gick inte så jätte bra för mig kan jag ju säga! ;D  God natt, puss och kram!:)

Kväll

Ännu en kväll. Ännu en dag av detta underbara sommarlov har gått. Ännu en kväll ligger jag här och har tråkigt i sängen medans jag väntar på att bli trött. Nu ska ni få höra vad jag gjorde igår. Jag följde med Anne, carl och gustav till "2 fröknar", som är en butik som min kompis mamma har, med allt möjligt att sälja. Och då träffade jag min kompis där (vars mamma äger butiken), så då bestämde vi att vi skulle träffas på kvällen, så vid 18.00 ringde hon, så cyklade jag ner. Och sen kom Carl oxå. Så vi hade en väldigt trevlig kväll. Och vid 23.00 så kom vi på att vi ville sova hos Johanna, så då cyklade vi hem till mig och hämtade grejer, det är ca 1 km. När vi kom tillbaka så smsade Johanna en som heter Markus, så han kom hem till henne mitt i natten och sov också. Och sen gjorde vi i ordning på loftet eller vad det nu kallades där vi skulle sova. Det var i ladugården (fast dom har massa andra grejer där inne, inte lixom hö och sånt). Så satt vi och pratade till halv tre, fast Johanna somnade stup i ett. Och Carl sov i en uppblåsbar sån där flytbåt, som är orange och svart som man har när man är liten och ror med och så. Och imorse så vaknade vi vid 10, för det var ju väldigt ljust in i ladugården, för det var typ öppet in överallt. Så tillslut gick vi in och åt frukost. Och Johanna var jätte trött och låg nästan och sov på bordet. Men nu visar det sig att hon har feber, stackaren :( Så nu har ni hört om min lördagskväll. Nu ska jag väl försöka somna då, klockan är ju ändå lite efter elva, så det borde gå :) sov gott, puss och kram!:)

Molnig dag

Idag vaknade jag och var jätte förkyld. Konstigt. Och när jag tittade ut genom fönstret var det bara mulet och tråkigt. Och nu regnar det. Men det betyder iallafall att jag ska åka med Anne till Eva-Lenas butik. Har inte varit där en enda gång och hon har haft den i några år nu. Så det ska bli kul!:) Nu ska jag ta och göra mig i ordning och käka lite frukost, sen ska jag väl pallra mig bort till Carl och Gustav :) Ha en bra dag! Puss och kram!:)

Kan inte sova.

Tjosan. Jag ligger här helt klar vaken i sängen. Ännu en natt jag inte kan sova. Igår råkade jag sova två timmar på eftermiddagen så jag var inte så trött sen på kvällen och så var kudden ganska obekväm, så det tog ett tag för mig att somna då. Och i och med att jag somnade så pass sent så vaknade jag ju väldigt sent också, nämligen klockan halv tolv. Så nu är jag inte heller speciellt trött, även fast jag har en jätte skön kudde nu som mamma tog med när dom kom hit. Just det, jag är på min morfars stuga nu, ute på kusten. Kom hit igår, eller förrgår kanske det blir, i torsdags iallafall! Så nu ligger jag iallafall här och Facebookar och har tråkigt tills jag blir trött. Och ingen är ju speciellt social på Facebook heller kan jag ju säga. Och förlåt för att texten bara blir jätte lång och ihopsatt och tråkig att läsa, men det går som sagt inte att göra stycken och sånt när man skriver på mobilen. Puss och kram!:)

Hejsan hoppsan!

Hejsan hoppsan!
Är här ute på kusten och just nu är det väldigt fint väder, men tyvärr ska det inte hålla i sig :(
Vi har solat och badat litegranna idag och snart ska vi äta grillat kött, mumma :)

I förrgår kväll hade vi världens åskväder, det blixtrade och dundrade hela tiden! Och spöregnade! Men det var mysigt :)

Jag vet inte riktigt vad mer jag har att säga. Så ha det bra! Puss och kram!:)

Framme på Linnéas stuga

Nu har vi kommit fram till Linnéas stuga på Tjörn.
Vi satt ute och åt lite mackor förut när det regnade, det var jätte mysig, verkligen typisk svensk sommar :)
Nu ska vi väl bara ta det lugnt och slappa vid datorn och kanske spela lite spel och så fram till nästa måltid ;)

Hörs senare, eller imorgon eller något i den stilen! Ha det bäst cykel flodhäst! Puss och kram!:)

Snart mot Linnéas stuga

Snart bär det av mot Linnéas stuga tills på torsdag! Ska bli jättekul!:)
Det kommer nog vara ganska dålig uppdatering den kommande veckan, för jag ska vara på kusten hela veckan, och jag vet inte hur bra internet det är där ute, men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt :)

Ha det toppen bra! Puss och kram!:)

Snart mot Linnéas stuga

Snart bär det av mot Linnéas stuga tills på torsdag! Ska bli jättekul!:)
Det kommer nog vara ganska dålig uppdatering den kommande veckan, för jag ska vara på kusten hela veckan, och jag vet inte hur bra internet det är där ute, men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt :)

Ha det toppen bra! Puss och kram!:)

God natt

Nu ska jag sova. Fast jag är inte speciellt trött än. Men jag kommer nog sova som en stock ändå efter den här veckan!
Men jag har inte så mycket mer att säga nu, så god natt!

Puss och kram!:)

Filmkollo 2010

Nu är jag hemma igen efter Filmkollot. Det var helt underbart kul där. Och hemskt att åka hem. Värst att säga hejdå till alla.
Jag har ju skrivit lite under veckan vad vi har gjort, men nu ska ni få massa bilder istället!:)


















Vi spelade vildar i den gemensamma filmen :)



Här inne sov jag :)


Jag står vid världens störta fungerande sax (H) Känner mig rättså cool :D Och ser ut lite som jag gör reklam för Colgate ;D



Några roliga skyltar (som vi gjorde om lite) ;)


När vi spelade in i biosalongen.


Här klippte dom lite film :)








Vi hade disco/fest igår kväll, jättekul var det!:D


































Lite allmänna bilder på folk, och lite annat :)

Saknar alla så sjukt mycket redan!
Puss och kram!:)

Dålig uppdatering

Hej!
Förlåt för att det är så dålig uppdatering nu, men det kommer vara det denna veckan för jag är ju på Filmkollo, och det är väldigt segt mobilt internet här ute, så jag kan inte alltid gå in på internet. Och jag kan inte alltid gå in på datorn heller.
Idag så har vi spelat in några scener av den gemensamma filmen. Jag och åtta personer till var "vildar". Så dom klädde oss i trasor och gjorde håret jätte rufsigt och sminkade oss smutsigt och med sår, och så fick vi "smörja in" oss med smuts (det kommer bilder när jag kommer hem).
Så vi var ute i skogen och spelade in i ca 4 timmar. Vi sprang fram och tillbaka och skrek och hoade med spjut och pilbågar. Det var ungefär det vi gjorde. Men det var kul! Fast väldigt varmt! Och mycket mygg och andra djur som ville på en för att man var så smutsig och svettig. Så nu är man väldigt trött!
Men nu på kvällen spelade vi in delar av en scen i våran gruppfilm. Vi fick bara ungefär två klipp för vi var så trötta och flumiga, så det blev inte bra. Så vi ställde in det och tar det i morgon istället.
Men nu resten av kvällen ska jag bara slappa och ta det lugnt, käka lite godis och prata skit :)
Och jag fattar inte hur den här datorn (Apple) fungerar med allt och jag orkar inte ta reda på det heller, så ni får tyvärr ingen bild, men kanske ett MMS inlägg senare!
Ha en mysig kväll. Puss och kram!:)

mohahhahaha

Eftersom att Jenny befinner sig mitt ute ingenstans så får ni ett gulligt inlägg av mig ;DD
Jaja, nu ska jag snart kika på Sex and the city, sooo, good bye losers!
/linnnnnéaaa

Filmkollo

Nu är jag på filmkollo. Kom hit igår, men internet var så segt här ute så jag orkade inte lägga upp något inlägg innan. Idag har vi haft audition till en film som vi ska spela in. Och så har vi haft utbildning om filmteam och teknikgenomgång, kollat på kamerorna och så. Sen ska vi ha utbildning i foto och sen göra nåt aktivitetspass och utbildning i redigering och se på en film och få besök av en av skådespelarna. Nu blev det väldigt mycket och så och sen och sen så och det och, men men:) Ha en bra dag! Puss och kram!:)

Underbar dag

Idag har jag haft en sjukt rolig och helt underbar dag!! Tack alla underbara människor!:) det har varit mycket sol och bad och skratt och kastning av lera och sand och bollar och allt vad det var. Men det kan väl inte bli annat när man är med dom bästa!:) (ni såg ju bara på min bästaste bästa sötaste kompis Linnéa som la in ett inlägg förut!) Sen cyklade jag från ena sidan stan hem till mig i andra sidan stan, och då var jag så varm när jag kom hem att jag var tvungen att hoppa i poolen. Men då tänkte jag att jag kan lika gärna fråga om Tea oxå vill komma och ta ett kvällsdopp, min granne, för hon älskar att bada! Och det är roligare att vara två! Så då badade vi i en timme. Och simmade efter mynt på botten och simmade under vattnet och gjorde kullerbyttor och massa skojsigt! Man är aldrig för gammal för att leka;D Så nu är jag helt slut så jag ska gå och lägga mig! God natt! Sov gott! Puss och kram!:) (jag mobilbloggar nu, och då blir allt bara en enda lång text, istället för att vara uppdelad i stycken och rader, så det ser in så jätte kul ut att läsa hela texten sådär, men det finns tyvärr inget jag kan göra åt det :( )

suppppprise!

Linnéa Skott här, från den bästa bloggen, som jan antar att ni alla läser? om inte läs!
Nu till en viktigare sak.
Jenny Engblom nämligen, hon är min bästa vän. Jag älskar henne något enormt. Hon vet inprinsip allt om mig och jag om henne. Det är med henne jag har dela mina längsta skratt, mina bästa stunder och även de pinsamaste.
Så jag hoppas att ni fattar att hon är som en syster för mig, jag älskar henne!

Så nu får ni vara lite generösare mot henne och kommentera massor!

Jenny älskling, utan dig. inget linnéa.
just so u know liksom.

Pizza pizza

Nu är vi hemma hos Åsa och väntar på kebabrullar som vi beställt, men dom hittar inte hit, så vi får väl se om vi får våran mat! Innan var vi och sola och badade, och det var jätte kallt i vattnet, men vi blev hungriga så vi beställde mat och cyklade hem till Åsa:) Ha en super duper skön dag! Puss och kram

Fredagsmys

God kväll!
Johanna kom hit efter vi hade ätit. Så vi satt ute och pratade på min studsmatta och sen kunde jag inte låta bli att bada, så jag hoppade i! Fast inte Johanna, för hon hade inga badkläder. Och precis efter jag gått upp och vi hade gått in så kom Tea, så då fick vi bada lite till! Det var kul!:)

Sen gick dom hem så då tog jag en varm dusch, riktigt skönt efter man fryser efter att ha badat i poolen.
Och sen satte jag mig framför tv:n med lite godis, och nu sitter jag här och kollar på "Never been kissed", har redan sett den typ två gånger, men det finns inget annat att se på. 
Ska snart gå och lägga mig, för imorgon ska jag sola och bada på Nordkroken hela dagen med käraste konfa gruppen! (kul att jag fortfarande kallar dom det)



Sov gott! Puss och kram!:)

Sola och bada i Pina Colada

Inne igen.
Det började bli mulet ute, så jag gick in och tittade på tv istället. Så nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, för jag är hungrig.
Jag tittar på Totally Spies, jag gillar fortfarande det. Gillar Disney Channel ;)
Jag kom på vad det var som ramlade ner igår! Eller i natt! Det var en av Alvas bokstäver som hänger på hennes dörr, dom sitter med väldigt dålig dubbelhäftande tejp. Så läget är lugnt.





Innan det blev mulet slappade jag vid poolen.

Puss och kram!:)

Hej! Jag ska bara kolla hur det funkar att...

img_7781 (MMS)

Hej! Jag ska bara kolla hur det funkar att skicka  MMS inlägg! Puss och kram!:)

Ny blogg design, igen

Tjoo!
Nu har jag ännu en ny bloggdesign, den gillar jag så den får det bli!
Nu ska jag nog snart ta och göra mig i ordning och gå ut i solen!

Puss och kram!:)

Have no fear, Underdog is here

God morgon!
Jag är lite halvt spänd nu, för igår vid 01.00 var det något som ramlade ner någonstans, och jag vet inte vad det var. Och alla andra hade gått och lagt sig... Men det var säkert inget! Nog bara någon som var uppe på toaletten...

Nu sitter jag och käkar frukost och tittar på Smalville (förvånad att jag tittar på TV?).
Det är fint väder idag också, så det blir sol och bad även denna fina sommarlovsdag!
Och om jag har tur så kommer Johanna hit och joinar mig också, men vi får se!

Ha en bra dag! Syns sen! Puss och kram!:)

Ny blogg design

Hej!
Jag skaffade en ny bloggdesign, det blev väl sådär, men jag orkar inte fixa mer med det nu, är trött, ska gå och lägga mig. Är väldigt trött efter en väldigt rolig och mysig dag ute med sol och bad! Man blir trött av att vara ute i värmen hela dagen! Så vi syns imorgon, eller senare.

God natt! Puss och kram!:)

TV Love

Hej alla söta bloggläsare!:)
Jag har kommit på att jag älskar TV:n, jag älskar att titta på tv. Jag måste alltid ha på tv:n när jag är ensam hemma, annars känns det läskigt. Lite dålig vana. När jag var liten tittade jag alltid på tv, jämt och ständigt. Det var bara jag och min mamma i en lägenhet i ett lägenhetsområde med bara pensionärer, så jag hade inget annat att göra, (låter lite sorgligt, men det var det inte!). Fast nu tittar jag inte på tv riktigt lika mycket.
Jag älskar sjukhus program, Grey´s anatomy, Cityakuten, Miami Medical, etc. Och nyligen har jag upptäckt att Bones är väldigt bra! Tittar faktiskt på det just nu.
Fast mitt absoluta favorit program är Desperate Housewives!:)
(Förresten Linnéa, du har en ny box som jag inte har sett va?)

Nu ska jag fortsätta titta på Bones! Puss och kram!:)

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Tea kom hit förut och vi badade i poolen och käkade banana spilt. Sen somnade jag när jag solade, skönt :)
Nu ska jag snart äta korvstroganoff! Är jätte hungrig!:)

Puss och kram!:)

Goodmorning sunshine!

Nu har jag precis gått upp och tänkte ta mig lite frukost och göra mig i ordning, för sen ska jag ut och klippa gräset!:D Ha en super duper bra och solig dag! Puss och kram!:)

God (1) Jul(i)

Det är första Juli nu:( Nu kommer det snart vara Augusti och sen September och tillbaka till skolan:(
Nej! Jag har ju hela sommarlovet framför mig! Always look on the bright side of life!
Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag inte äter upp min citron halva som jag har sparat tills imorgon!

God natt, sov gott! Syns sen! Puss och kram!:)

RSS 2.0