Night night

Nu ska jag väl alldeles snart gå och lägga mig. Jag fick gjort så mycket läxa som jag kunde med den informationen jag hade, imorgon väntar hemkunskap, träning, Ugly Betty, DHW:)

Ha det bra, dröm sött, PUss oxh kramisar Jenny!<3

Night night

Nu ska jag väl alldeles snart gå och lägga mig. Jag fick gjort så mycket läxa som jag kunde med den informationen jag hade, imorgon väntar hemkunskap, träning, Ugly Betty, DHW:)

Ha det bra, dröm sött, PUss oxh kramisar Jenny!<3

Läx time, igen

Nu har jag kollat på One Tree Hill och ätit, så nu är det dags för läxor igen, det låter som jag bara gör läxor hela tiden, fast jag planerar mest att göra det, men efer planeringen händer inte så mycket.
Hörs sen!
PUss oxh kramisar Jenny!<3

Godnatt

Godnatt! Nu har jag varit uppe alldeles för länge! Sov gott! Syns imorgon!

PUss oxh kramisar Jenny!<3

2012


Den vill jag se, verkar så bra!!

Just det

Nu kom jag på att jag skulle duschat! Jag glömmer alltid att göra det på söndagar efter Gudstjänsten. Men jag får la göra det imorgon bitti istället, börjar ju ändå inte förrän 10;)

PUss oxh kramisar Jenny!<3

ÅHH!

Jag hade skrivit om hur det hade varit på utställningen och Gudstjänsten och allt, sen försvann bara allting! Och jag orkar inte skriva om allt. Men här kommer iaf en bild på det mamma köpte till mig på utställningen. (Och det låter väldigt bortskämt, men hon ville bara vara snäll mot dom som sålde, och typ köpte grejer på alla ställen vi var på)


Aloe vera kräm, (prover på den aloe vera krämen vi ska få sen, som var slut), aloe vera lypsyl som vi fick på köpet, två små söta tomtar, en påse bilar som mamma fick när hon köpte en halsduk, och ett armband. Mammas syssling som var med där, ska sticka en svart halsduk till mig för hon hade inga sådana där just då.

En suddig bild på armbandet, det blir så suddigt när man tar utan blixt, men jag var tvungen att ta utan blixt, annars skulle man inte sett något.

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Mot utställningen

Hejdå, nu åker jag på utställningen , och sen direkt till Gudstjänsten. Vi hörs kanske (troligen) ikväll! 

PUss oxh kramisar Jenny!<3

Läxor

Nu har jag gjort klart NO läxorna och skickat iväg dom via email till min lärare, så nu är det bara SO läxan kvar. Men frågan är hur mycket jag hinner skriva på den idag, för nu måste jag göra mig i ordning, sen lite före tre ska jag åka till den där utställningen.
Men det märker vi väl sen hur det gick med det!

Hörs senare PUss oxh kramisar Jenny!<3

Morsning järnvägskorsning!

Godmorgon, nu har jag vaknat och sitter här och hade tänkt göra lite läxor...-.- Ett papper som ska vara inlämnat på onsdag som jag inte ens har börjat på än... Men man får se det från den ljusa sidan! ...som är....? Okej, jullov snart!;D
Sry att jag inte uppdaterade något igår men jag hann verkligen inte! Mamma väckte mig klockan 12, då gick jag upp och åt frukost framför tv:n i kanske en timme, sen åt vi lite soppa till lunch (haha, en timme efter frukost, ganska nära inpå då!). Vid kvart i två gick jag in i duschen och sen dukade jag och hjälpte till lite, för våra gäster skulle komma klockan tre. Så kom dom och vi åt och spelade wiiiiiiiiiiiiii massa och så åkte dom hem vid 00.00 och då var jag så trött att jag störtade i säng direkt! Men nu fick ni i alla fall höra lite om hur gårdagen var.

Idag ska jag göra läxor då som sagt, sen gå med mamma på någon utställning hennes syssling är med i, någon stickning grej, vet inte riktigt vad de är. Och efter det ska jag på Gudstjänst (min sjätte av tio nu!), det är adventsgudstjänst idag, det låter mysigt, det känns alltid så mysigt i kyrkan runt jul. Eller faktiskt överallt när det börjar närma sig jul, Tycker inte ni det?:)
Nej, nu måste jag BÖRJA med läxan!

Ha det bra PUss oxh kramisar!

Sov gott

Godnatt, nu är jag jätte trött, har suttit och tecknat lite här på kvälls (natt) kvisten, det blir ju inte så bra, för jag är ju inte särskilt bra på det, men jag kände bara helt plötsligt för att måla lite :)

Sov gott, dröm sött, PUss oxh kramisar!

Bra på att teckna

Markus länkade den här videon till mig, fatta att kunna måla så bra!?! Sitta där i flera, flera timmar och bara teckna är nog inte heller så lätt, jag skulle verkligen vilja kunna måla/teckna/rita så bra!

New York

Hittade några gamla kort från New York som jag tänkte att ni skulle få se!:)

Times Square

Times Square

World Trade Center (ground zero)

Ground Zero (där World Trade Center stod)

En liten del av en trappa som stod kvar efter World Trade Center

Empire State Building

Flatiron Building

Där var lite fina minnen ifrån USA, saknar det allt endel... det var ganska häftigt ändå...:)

WOW!

Jag hittade precis det här klippet på en enormt duktig och begåvad tjej! Ni ser ju i början av klippet hur liten hon var när hon började göra så avancerade saker! Det är väldigt fascinerande och coolt! Det är kanske lite jobbigt att kolla på hela, för det är ungefär 10 minuter långt, men kolla lite i alla fall, det är jätte imponerande, verkligen!!

Ica reklam

Har ni sett den nya ICA reklamen? Så himla rolig!
"Om du köper den här så får alla gosiga barn, 5 bonusresor till Tjeckien!"
Den finns inte på youtube än, så jag kunde inte lägga upp den än, men håll utkik efter den på TV:n!;)

 

Svinsprutan

Jag glömde säga att jag igår tog Svinsprutan, det kändes i stort sett inte ett skit! Inte till skillnad från Gardasil sprutorna som jag har tatt, dom känns!!! Jag är öm i armen. Och jag intalade mig själv att jag inte var sjuk, för jag (konstigt nog) kände för att gå till skolan idag, några skäl, så jag vaknade och var yr, trött, hade ont i huvudet, men jag tvingade mig själv iväg till skolan, där jag mådde dåligt så fort jag gick, och hade ont i huvudet hela dagen, och la mig på bordet på matte lektionenför att sova, så läraren fick damp. Men i slutet av dan blev det bättre :) men jag ska inte klaga, det var ju jag som tvingade mig att gå till skolan.
Vi har haft två prov den här veckan och inlämning av en liten grej i träslöjden. och nästa vecka är det två NO inlämningar och en inlämning av ngn fråga om ngt romar grejs -.- och jag har inte ens börjat på det med romarna... kmr fan dö på kuppen! Men det är ju så mkt nu innan betyg sättningen.

Jag funderar på att spara till en iPhone... alla säger ju att dom är så jädra bra och grejs... men jag vet inte, den är dyr, jag har svårt för att vara rädd om saker, och jag har tänkt köpa saker väldigt många gånger, som jag i sista änden ändrat mig över, så vi får la se hur länge det dröjer innan jag bestämmer mig för att inte köpa en iPhone.

PUss oxh kramisar!

What do you think?

Hej igen

Förlåt att jag inte lagt in ett inlägg på jätte länge, men jag har bara inte orkat gå in på datan. Men det är ju inte så kul att hålla på och lägga in saker som typ 3 pers läser...xD
Nu sitter jag här iaf, det är fredag, jag har en rättså kul helg framför mig. Lindbergs kommer hem till oss, det ska bli roligast!! Jag har tyvärr redan ätit upp allt mitt godis som jag köpte förut... men vi får se om jag orkar åka ner till stan och köpa nytt xD
Nu ska jag nörda lite framför datan resten av kvällen tror jag.

Hörs sen, PUss oxh kramisar!

Godnatt

Godnatt alla. (alla typ 3 pers som läser min blogg-.-)

Nu ska jag försöka sova, som jag inte lär lyckas med förrän klockan 00 typ xD

Jag kom precis på att jag har prov på onsdag, och det hade jag glömt...-.-

jaja, sov gott, PUss oxh kramisar!

Hemma igen

Nu är jag hemma efter att ha varit på Gudstjänst från halv fyra till åtta typ. För några av oss på konfan höll i fikat efter idag.
Så imorse, eller det var typ runt 1, då bakade jag och mamma kladdkaka som jag skulle ha med mig dit. Jag åkte dit halv fyra, kom hem 8, fast Gudstjänsten var bara en och en halv timme av alla dom timmarna. Men nu är jag som sagt äntligen hemma.
Jag har sov morgon imorrn, börjar 10, gött! Så nu ska jag ta och surfa lite, hörs sen,

PUss oxh kramisar!

Slappar

Nu får det  var klart läxigat för idag. Nu ska jag sitta här och kolla på bdb, facebook, bloggar och sånt:)
Jag är sugen på att gå ut och gå... får se om jag får tag på ngn som vill hänga på. Egentligen borde jag ju gå så lite som möjligt med mina benhinnor, men jag är rastlös!

Ha det bra, PUss oxh kramisar!

Slappar

Nu får det  var klart läxigat för idag. Nu ska jag sitta här och kolla på bdb, facebook, bloggar och sånt:)
Jag är sugen på att gå ut och gå... får se om jag får tag på ngn som vill hänga på. Egentligen borde jag ju gå så lite som möjligt med mina benhinnor, men jag är rastlös!

Ha det bra, PUss oxh kramisar!

Jacob Black


En till ganska snygg bild<3

Nej, tbx till läxan nu, slut på snygga killar!

läxor trött läxor blogg

Jag ligger här med massa läxor som jag föröker få gjort utan att somna. men det går inte så bra!

Igår och eller i natt var jätte bra! Filmen var bra, fast det var ju en del små saker som var lite ändrade och saker so var bort tagna, till skillnad från boken, men så är det ju i filmer som först var en bok. Fast Edward var inte lika snygg i den här filmen  som i ettan. Men Jacob däremot!! (vissling) han var ju bara något.... snygg, vältränad, snygg, vältränad, vältränad, sa jag snygg? asså, det var helt sjukt!
Sen så bar det iaf hem till Clara efter. Vi tjatade om filmen och massa grejer, vi åt tacos och vick en jätte gof chokladpudding efterrätt! 
Vi var 9 tjejer som sov på 4½ madrasser och en "typ säng" jag och Johanna sov i "typ sängen" och vi låg uppe och pratade till klockan 4 eller något sånt. men vi blev väckta på morgonen klokan halv tio, av att alla andra som hade somnat vid halv tre, hade vaknat och höll på att prata! Så jag är ju lite trött nu då :D

Nu ska jag återgå till läxgörningen efter en liten paus:)
PUss oxh kramisar!

Här kommer en bild på fimens snygging! Fast jag hittade ingen bra bild, ingen som han var så snygg som i filmen på! Och här har inte så mkt muskler som vid andra tillfällen i filmen xD<3 

MOT NEW MOON

Hejdå! Nu drar jag till bion, ha det bäst! För det kommer iaf jag ha!:D Jag lägger in in ngt för än imorrn, för alla ska hem till clara efter och sov där!:D

PUss oxh kramisar!

hejsan

Nu sitter jag här med Hanna och vi lyssnar på musik och kollar bloggar och lite sånt, men mest av allt väntar vi tills NEW MOON!!!!! Och vi är värsta glada nu, för det är inte 15 års gräns utan 11!! Så vi behöver inte oroa oss över att inte komma in!!:D:D Vi har köpt godis och allt! så nu är det bara att vänta till 18.00!

Jag kunde inte vara med på gympan idag (benhinnegrejs som ni nog vet) och det var väldigt tråkigt att bara kolla på, för dom spelade volleyboll och det är så roligt!!

Jaja, hörs snart, PUss oxh kramisar!

 

god natt

Nu är jag trött, så nu ska jag sova, måste upp runt 6 imorrn -.-
Det blev ingen spanska pluggning kan jag ju medge!  Men men...
Jag ser inte fram emot imorgon, för då måste jag ha mammas fuuuula skor!! HJÄLP!!!!!!!:O:O:O:O:O

Jaja, godnatt då, sov gott, dröm om ngt sött<33
PUss oxh kramisar!(L'

gOD kväll

Nu är jag hemma från träningen och har ätit och duchat, så nu är jag ren och mätt och go!
Fast jag har oxå märkt/fått reda på att jag har benhinneinflammation, så man har jätte ont i benhinnorna (vid smalbenen typ) så nu måste jag ha min mammas fula gå skor till skolan i en vecka så att det ska bli bra!!?!?!? Jag kommer skämma ut mig totalt i dom skorna!! Hjälp..!

Funderar på om jag ska plugga ngt, har spanska prov om en vecka, så det är ju ett tag kvar, men det är ju bra att plugga, jaja, får se om jag hinner (orkar).

PUss oxh Kramisar!

Random bild. Den kan i och för sig ha lite att gör med cheerleading, så vi säger att det var därför jag la upp den;)

Good morning!

Sleep well?

Nu har jag återigen suttit framför tv:n och kollat på Vakna med the Voice och ätit frukost, det är lixom en vardagsrutin.
Om en halv timme drygt åker jag iväg till skolan. Har bild hela förmiddagen idag (Y) Det är kul!
Och sen några vanliga tråkiga lektioner.
Jag lägger nog in något i kväll när jag kommer hem från träningen, runt 20.00.
Nu måste jag sluta skriva för datan dör snart, för jag har inte sladden här.

Ha en väldigt bra dag! PUss och Kramisar!

mot konfan

Nej, nu åker jag alldeles snart iväg till konfan, det ska bli jättekul, som vanligt, några från Thn pingstkyrka ska komma och hälsa på, dom vi ska åka till London med! och förhoppningsvis får vi kryddorna och det som vi har sålt idag!:)

Nu måste jag skynda iväg till bussen!

Puss och Kramisar!

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan, eller jag kom hem vid 15.20;) Nu sitter jag här och kollar på TV, jag tror att det är One Tree Hill just nu. Jag har oxå gjort varm choklad med hjälp av mjölk, mikro, lite kakao och masssa socker. Det är rättså gott, duger iaf när man är väldigt socker sugen eller choklad sugen!
Klockan halv 6 åker jag iväg till konfan. Vanligtvis skulle jag varit hos Linnéa nu, men hon ska på Lars Winnerbäck konsert, så inte idag.
Jag funderar på om jag ska koka lite ägg sen, om jag hinner, fast jag är inte så hungrig, men jag kommer inte hem från konfan förrän halv nio, så jag måste ju äta något... jaja, vi får se...

Hörs sen, Puss och Kramisar!

God morgon

Nu har jag precis ätit frukost, fast jag sitter ändå kvar framför tv:n med datan;D
Idag fick jag mitt Telia refill kort, så nu använder jag min "nya" (min pappas "gamla") mobil.
Fast jag vet inte vad man skickar eller ringer till för att veta sitt saldo, är det ngn som vet nummret?
Och jag fattar inte om jag har fria sms eller inte, för jag skickade grejset till det rätta nummret, men jag fick bara som svar: Tack för din beställning av Sms Till Alla. Mvh Telia. 
Betyder det att jag har sms nu eller inte?

Nej, nu måste jag gå och borsta tänderna och sen plugga om Romarna, vi ska typ ha "mini" prov om det idag...-.-

Syns i eftermiddag när jag kommer hem från skolan!

Puss och Kramisar! 
(Stavas god morgon som ett eller två ord??)

Och jag tänkte att jag kan ju lägga upp en bild på mig själv då, för det har jag ju inte gjort än!:)

Godnatt

NU måste jag gå och plugga på om Romarriket, som jag självklart förträngt, med tanke på Ugly B och DHW och allt, och jag som bara ville gå och lägga mig...-.- jaja, life sucks.

Godnatt, sov gott, Puss och Kramisar!

(Hoppas jag vinner en Iphone! Hoppas hoppas hoppas!!! Fast jag vinner ju aldrig någonting, inte ens en liten, liten chokladbit när man är på liseberg...)

Foki's Tävling

Jag är med i en tävling som Foki har där man kan vinna en Iphone, och det skulle verkligen vara bra i och med att min mobil har gått sönder...-.-

Här är länkarna, till Foki's blogg  http://fokis.se/
och hemsidan med skalen  http://www.mrgizmo.se/categories/iPhone-iPod-tillbehor/iPhone-Fodral-Skydd/?page=3&sort=featured 

Puss och Kramisar!



Bild på skalet jag vill ha!:)

20.43

Jag vet att jag sa att jag inte skulle hinna lägga in ngt mer idag, fast jag hann i reklamen ändå!
Kom hem från träningen för en och en halv timme sen ungefär, har ätit och duschat och nu sitter jag och kollar på Ugly B.
Gymnastik delen av träningen gick inte så bra idag, så jag var ganska sur över det, men men, det blir nog bättre på torsdag.
Jag är sugen på något, något sött typ, fast jag åt ju nyss, så jag borde ju inte vara hungrig, det är nog bara söt sug, hmm... har vi ngt gott här hemma...? Troligen inte...-.-

Jag lägger kanske in något innan jag går och lägger mig sen.

Ha det bäst cykelhäst, Puss och Kramisar!


(jag tränar cheerleading ifall jag inte har sagt det innan,  därav bilden;))

20.43

Jag vet att jag sa att jag inte skulle hinna lägga in ngt mer idag, fast jag hann i reklamen ändå!
Kom hem från träningen för en och en halv timme sen ungefär, har ätit och duschat och nu sitter jag och kollar på Ugly B.
Gymnastik delen av träningen gick inte så bra idag, så jag var ganska sur över det, men men, det blir nog bättre på torsdag.
Jag är sugen på något, något sött typ, fast jag åt ju nyss, så jag borde ju inte vara hungrig, det är nog bara söt sug, hmm... har vi ngt gott här hemma...? Troligen inte...-.-

Jag lägger kanske in något innan jag går och lägger mig sen.

Ha det bäst cykelhäst, Puss och Kramisar!


(jag tränar cheerleading ifall jag inte har sagt det innan,  därav bilden;))

Hemma en snabbis

Ändrade planer, så jag hann starta datan och lägga in ett litet inlägg. Nu sitter jag här och äter fruktsallad, bestående av äpple och banan, jag tänkte ha clementin i också, men sen kom jag på att jag nog inte orkade det, och kollar på One Tree Hill!:D
Om tio minuter bär det av till träningen, det ska bli jättekul! Sen hem och, som sagt, kolla på Ugly B och DHW:)
Vi fick ett läxförhör i Hemkunskapen idag, som ingen riktigt var beredd på, jag gissade i sort sett på allt!
Men men, ett litet sumpat läxförhör förstör väl inte hela betyget.

(Och den här gången menar jag det faktiskt) Syns imorgon! Puss och Kramisar!

 

Väntar

Nu är jag klar, så nu sitter jag bara här och väntar på Johanna som jag ska få skuts med. Jag har kommit på att jag känner 8 st som heter Johanna, och man kan säga att fyra av dom är "typ" min släkt!:D



Och jag tänkte att jag kan ju lägga upp en bild på mig själv, för det har jag ju inte gjort än!:)

Syns imorgon, Puss och Kramisar!

Coola Limousiner

När jag la in Hello Kitty bilderna så hittade jag några bilder på coola limousiner:









"Limo"


Det skulle inte vara fel att åka med en sån till skolan varje dag!:)


Jag tror det är en Mustang på köpet oxå!!:O

Morsning korsning

Jag snoozade faktiskt två gånger idag, var så grymt trött. Men nu sitter jag här igen och äter framför Vakna med the Voice. Idag har vi Hemkunskap och lite andra tråkiga lektioner, fast det är korv stroganoff till lunch! Det är ganska gott! haha, det har jag kollat upp sörru;)
Undra när vi ska ta Svin sprutan... mina små syskon fick det igår, så vi borde oxå få det snart, jag har för mig att det var vecka 47, så förhoppningsvis blir det den här veckan!

Idag kommer jag nog bara lägga upp det här upplägget, för när jag kommer hem från skolan ska jag åka direkt till träningen, och sen när jag kommer hem från träningen är det Ugly Betty och Desperate Housewives! Mina favorit program, fast Desperate är bäst!;)

Ha en bra dag med korv stroganoff! Puss och Kramisar!






Vad tycker ni om Vakna med the Voice?

(jag älskar det!(Y):))

Lucy-Skillet

Den här låten är väldigt fin<3


19.29

Nu har Linnéa åkt hem, så nu sitter jag här vid datan, fast jag måste egentligen göra läxor...-.-
Jag har precis försökt övertala mamma om varför jag borde skaffa en Sony Ericsson Satio, hon verkar lite skeptisk, men inte helt NEJig!;)
Så vi får la se vad som händer.
Jag fick mitt SIM-kort från Telia idag, måste bara vänta tills 18/11 kl.02.00 när det byter till det kortet.
Åh, B-knappen på mitt tangentord typ dampar, man måste klicka värsta hårt på den och grejs.

Jag vill verkligen ha Sony Ericsson Satio, då kan jag ha mobil, kamera, "dator" på samma ställe! Då skulle jag kunna blogga hela tiden!!:D

Nej, nu får jag väl sätt igång med läxorna då...

Puss och Kramisar!

Hemma med Linnéa

Nu är jag hemma från skolan, och Linnéa är här och kollar på Desperate Housewives som jag alltid spelar in åt henne. Vi har nyss ätit mackor, och nu äter vi vindruvor och chokladbollar, väldigt bra kombination;) 
Fast snart måste jag gå och skala 21 potatisar -.-
Och självklart glömde jag ju NO läxan i skolan idag igen!

Puss och Kramisar!

God morgon

God morgon, behövde inte gå upp förrän 8.00 idag :) och nu sitter jag här och äter frukost framför tv:n och kollar på Vakna med the Voice, dom är grymt roliga.
Det är hyfsat kallt ute idag, och väldigt dimmigt här i lilla Vänersborg, så jag får nog ha min nya, stora, varma jacka!
Slutar inte skolan förrän halv fyra idag, ganska segt... men jag hade ju sovmorgon så!;D
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, så syns sen när jag kommer hem från skolan!

Puss och Kramisar!



Läxor

Nu har jag räknat typ 20 tal i matte, så jag ligger nästan inte efter längre, och pluggat lite historia, ganska duktigt tycker jag:) så nu återstår bara NO:n som jag såklart glömde i skolan i fredags, men jag får väl göra den imorgon, ingen brådska.
Har sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 10, då har vi slöjd och sen lunch. Så en lektion och sen lunch, det är ganska lugnt. Fast vi har ju 3 lektioner efter lunch då, men det pratar vi inte om nu! 
Jag funderar på om jag ska stänga av datorn snart och läsa lite i min bok, det var ett tag sen jag gjorde det nu.
Men vi får väl se hur det går, jag brukar inte stänga av datorn när jag har planerat att göra det ;)

Jag kom på en sak, än så länge har jag nästan inte berättat för någon att jag har en blogg, så jag skriver bara och lägger ut saker som ingen läser, ganska patetiskt! Haha :D

Jaja, godnatt, lägger kanske in något sen innan jag stänger av, så får vi se hur sent det blev!

Puss och Kramisar!  

Bilden är på PI, jag kan faktiskt 18 siffror av det utan till eller något sånt!

Hello Kitty

Jag är inget stort Hello Kitty fan eller så, jag hade bara inget att göra, så jag googlade lite saker.
Och det är sjukt(!!) hur mycket Hello Kitty saker det finns!

hello_kitty_limo_bus_by_Ookami16.jpg image by hellokittyQT4ever





Den här var ju coolast! Kolla nummerplåten!


Okej, det här var också grymt coolt!


Hello Kitty

Det finns väldigt mycket Hello Kitty prylar, allt från datorer till pennor, you name it.
Men det här var väl lite att ta i? Fast jag måste erkänna att det var väldigt coolt!:D

Technology prylar

 

Vill ha!!<33

Sladd lampa

worth-your-salt-1

Ifall sladden inte räcker, så är det ju bara att ta lite från lampan!:D

Cheerleading från USA



Hittade min första cheerleading tävling från USA! Väldigt dålig bild kvalité men... och vi är inte så jätte bra på den här tävlingen...:P

Slapp dag

Nej jag orkar inte fixa så mycket med bloggen just nu, jag får fråga någon att hjälpa mig någon gång! Jag fattar ändå inget!:P

Det här är en slapp dag, vaknade elva, sen åt jag frukost framför tv:n där dom visade Idol från i fredags, och det såg jag ju inte på då, så då satte jag mig och kollade på Idol i två timmar eller något. Jag har inte följt det detta året, har bara sett dom två senaste  "avsnitten" eller vad man kallar det. Erik är rättså bra, och alla gillar ju Tove, och jag får väl hålla med om att hon sjunger bra, men jag har svårt för henne för något skäl, jag vet inte vad det är, jag bara, nej... men Erik var bra :)  sen släpade jag mig ner till duschen, var jätte trött! Mamma sa att dom timmarna före 00 på natten var då hjärnan vilade som mest lixom, inte konstigt att jag är så trött, jag sov inga timmar före 00 i natt! Och nu sitter jag här vid datan och internetar. Jag har funderat på att skaffa blogg ganska länge, men tänkte att jag kommer ändå aldrig uppdatera den, så vi får väl se hur det blir med den saken!
Nu ska jag väl kolla BDB och facebook också!

Puss och Kramisar!

Första inlägget

Tjaba tjena hallå!
Mitt första blogg inlägg, jag är ny på det här med blogg, men jag fösöker fixa till den. jag ska försöka göra den lite roligare och lägga till någon bild där uppe och grejs. Så lägger jag väl in ett inlägg lite senare när jag förhoppningsvis har kommit på hur man fixar det!

Puss och Kramisar!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0