Sova är överskattat, choklad är underskattat

Hatar att sova. Okej, det är väl skönt. Men sånt slöseri med värdefull tid.
Typ som nu, man vill bara sitta kvar med sin dator i sängen och chilla. Snacka med härligt folk. Surfa på massa ointressanta, okända bloggar, äta en chokladkaka och ha jättedåligt samvete.
Det som jag isåfall kan gilla är att drömma. Jag älskar att drömma. Tycker det är så fruktansvärt coolt. Att man kan göra precis vad man vill, utan konsevenser. Och det känns precis som i verkligheten. Det värsta är bara om man drömmer något bra och vaknar och inser att det bara var en dröm. Men det är smällar man får ta. Med varje bra kommer något dåligt.

Fast det där med chokladen kanske vi borde skippa. Har nog ätit så det räcker... Synd bara att jag har ca 10 st till...

Men det är ju bara så sjukligt gott...

Blir alltid så rörd när jag hör den här låten. Vet inte varför. Tycker alltid så synd om äldre människor. Och han som pratar i den här låten låter ju rättså gammal. Tycker dom är så söta och oskyldiga. Tycker det är så fint, så det bli sorgligt. Och så tänker man på att hans liv snart är slut. Och den han pratar om. Och han ser tillbaka på när dom var yngre och hur fin hon var, och hur dom dansade tillsammans. Och nu är det slut. Och jag är så rädd för att bli stor. Växa upp. Dö. Därför får jag nog sånna känslor utav den här låten... Tycker synd om dom.

Så ni som hellre äter choklad på natten istället för att sova. Ni kan ju lyssna på den här och njuta av att ni (troligen) har hela livet framför er :D

Sweet dreams
Love J

When we were only kids and our time couldn't end

and how tall did we stand with the world in our hands. When we were only kids and we were best of friends and we hoped for the best and let go of the rest.

För något konstigt skäl är alla bilder på snedden/liggande. Vet inte varför, dom är inte det i albumet. Men på bloggen är dom det, konstigt.

Summer 2011-
Del 1

Let's start from the beginning

19 juni- Söta, fina, älskade, underbara, bästa Linnéa <325 juni- Jag, Erik och Emmi på Liseberg. Vi satsade på dagen efter midsommar för då är det nog inte så många där tänkte vi. Det var nog fler som tänkte så...


25 juni- Spegelhuset


25 juni- Spinrock med balder i bakgrunden. Liseberg, det är då sommarkänslorna kommer fram. <3

30 juni- New Wine. Kristet läger. Riktigt skojigt.


12 juli- Vi såg ju endel filmer i sommras också. Bl.a mina älskade American Pie filmer <3...


14 juli- ... och Devil. *Rekommenderas*! En inte alltför läskig skräckis. Perfekt för mig!


Tror nog dom här bilderna får räcka för idag! Man vill ju inte ha en alltför stor bild"bomb". Får ju spara lite på godsakerna.
Nu får jag skynda mig att publicera innan firefox kraschar igen som det redan gjort 2 gånger under tiden som jag gjort det här inlägget...!

Love J

Spara stilmall

Försöker göra en snabb renovering av min blogg. Hittade en lite fin bakgrund som jag ville ha. Och så klistrar jag in rätt koder och klickar på "förhandsgranska". Och då ser det bra ut. Men sen när jag klickar på "spara stilmall" och sen söker på min blogg. Så har det ändå inte ändrats? Jädra skit...
Jag lyckades iallafall få in mina bilder på datorn!! Så snart kommer det upp massa bilder från sommaren :D

Här får ni ett smakprov
-


Summer 2011 forever in my <3
Just as every summer.

Love J  

Tekniknörd nr1

Tänkte visa lite bilder från i somras, men fattar inte hur man får bilderna från mobilen till datorn. Och det är ändå iPhone och MacBook, det borde göras genom ett knapptryck då kan man ju tycka. Dom är ju gjorda för varandra.
Och så vet jag inte ifall jag ska synkronisera min iPhone med denna datorn eller inte. För man får ju inte ladda ner något på den här (skol) datorn. Så kommer ju inte kunna lägga in någon musik på mobilen då. Fast det gör jag ju ändå inte. Och tänkte ändå skaffa Premium snart..
Jag får väl konsultera med min någon smart tekniknörd kompis, och be om lite hjälp ^^
Men ska försöka fixa lite bilder snart! Så den här bloggen livas upp lite iallfall.
Tänkte byta design också för den här är ju lite dyster, inte alls jag.

Jaja, TTYS :*

Intressant?

Hmm... Jag börjar alltid på ett inlägg, men sen inser jag hur ointressant det är. Har inte ens några bilder att visa lixom... Vem vill läsa det här? Så känner mig så opeppad och oinspirerad till att skriva...
Så vi får väl se hur det blir... får väl försöka börja ta bilder osv. Så det blir lite kul...

Idag var det ju iallafall skola som vanligt, helt okej (y)
Sen vart det en springtur med mamma och några av hennes kollegor. Riktigt härligt!
Resten av kvällen ska nog spenderas i sängen tillsammans med min MacBook, och kanske en chokladkaka.

Imorgon taggar vi cheerleading träning, och på fredag kommer min älskade pappa som jag inte träffat på ca ett halv år nu, eller vad det blir. Ska bli jätte roligt verkligen!

XOXO :*

God kväll

Hmm.... Funderar på ifall jag ska börja blogga igen eller inte. Har ju fått en dator från min skola och så nu, så det blir ju betydligt lättare att blogga då. Speciellt i och med att vi är inne på datorn i skolan hela tiden. Men samtidigt måste man ju skriva om något intressant. För mitt liv är nog inte jätte intressant...
Jaja vi får väl se vad det blir av det.
Sitter iallafall för tillfället i min säng med min älskade MacBook! Tittade nyss på American Pie, älskar dom filmerna!
Idag har varit en riktig slappar dag, är trött efter helgen och Salemfestivalen inpå hyfsat sena timmar. Men riktigt roligt har det varit! Var bl.a programledare på "Talang Vargön 2011" (för barn), det var riktigt roligt! Gillar att göra sånt!
Och idag träffade jag en av mina nya klasskompisar, vi tog en promenad och snackade om lite allt möjligt, riktigt trevligt :)
Men nu tänkte jag sova för imorgon är det skola igen och på kvällen är det cheerleading träning! Inte så taggad för skolan, cheerleading däremot, wohooooo! :D
Har inte riktigt kommit underfund med hur man laddar upp bilder från Macen än dock. Jag vet att det är samma sak som PC men hittar inte vart alla bilder ligger som man har...:s
Jag får väl fråga något snille i skolan imorgon ^^
Så ni får tyvärr ingen bild idag, bara massa text. Men ska lära mig!
God natt :*
RSS 2.0