Så länge var det kul!

Jahaja, så länge var det kul att blogga! See yah when I see yah!
 
Over and out. 

T.G.I.F

Fredaaag! 
Nu är jag hemma en snabbis och packar ner lite sovkläder och äter lite för alldels strax ska jag åka till kyrkan för julavslutningen med FISK! (Ungdomskvällar i kyrkan typ) Jag är ju som sagt med i Festkommittén så jag ska vara där 2 timmar innan! Och så sover jag hos en kompis där för jag har inget sätt att komma hem på, och imorgon blir jag hämtad vid kvart i elva för då bär det av till min kusin i Göteborg för julmatsätande (!!!) och paketbytande! 
 
 
 
 
 

Jag måste bara...

STORY OF MY LIFE

Såg den här bilden häromdagen. Blev helt till mig! HERREGUUUD! Den sammanfattar ungefär heela mitt liv!
 

Nyårsskor?

Såg dessa skor på Lindex igår, sweet! 
 

Fika-torsdag!

Idag hade vi resursdag i skolan, då får man jobba med vad man vill hela dagen, för att komma ikapp med saker åså. De har vi med lite jämna mellanrum sådär, jättebra! Jag fick dock inte gjort så mycket.. Det blir lätt så när man har hela dagen på sig, man chillar lite för mycket!
 
Idag har varit en riktigt onyttig dag, har ätit både lussekatter, pasta, sås, spröd på fisken, vaniljgifflar, exotics snacks och tårta.... men men! So be it! 
 
Fika - Budapest längd OCH en lussekatt! Budapest längden var något FRUKTANSVÄÄÄRT god!! Helt sinnesjukt!
 
 

LUCIA

Glad Lucia! Eller något...
 
Idag hade vi Luciatåg på skolan! Inte så stort dock, för vi är ju inte så många elever på skolan, men det var mysigt! Vi fick lussebullar och saft! Denna julens försts lussebullar åts idag! Mumma! 
 
Juste!! Roligaste grejen hände under luciatåget! Våran REKTOR (!!!) gick upp och sjöng! Han gick upp som stjärngosse och var med under resten av tåget! Vilken annan skola händer något sånt på!!? Föör skön asså!!!
 
(Ursäkta den fruktansvärda bildkvalitén på vissa bilder)
 
Rektor Daniel sjunger "Staffan var en stalledräng"!
 
 
 
 

Kakor igen

Nu blev det ju så då att träningen blev inställd p.g.a. sjukdomar. Så jag åkte helt enkelt hem igen. Så nu gör jag ett nytt försök med kakorna och ska tröstäta istället! Och det är en väldigt bra form av tröstätning för de är nyttiga!! 
 

Och återigen var det mörkt...!

Nu är der riktigt illa. Nu är klockan 16.00 och det är nästintill kolsvart ute! Men snart vänder det! Snart så! 21 december, eller när är det det börjar bli ljusare igen? 
 
Nu sitter jag i alla fall hemma och väntar i stort sätt på att tiden ska gå. Bussen går om 20 minuter, som jag ska ta till kyrkan. Så jag har köpt en egen-ihop-plockad-sallad i salladsbuffén på ICA och en Celsius (!!!) som jag får äta när jag kommer dit för att ladda upp inför cheerträningen som jag ska på efter!
 
Är det bara jag som alltid lyckas ta för mycket, av allt? När man köper godis så blir det alltid ALLDELES för mycket fast man försöker att bara ta 3-4 av varje man vill ha! Och det var samma nu, började ta lite tomat, ananas och gurka och bah, det här kommer ju inte bli mycket mat, men bara lite kött till? Så lade jag till lite skinka, kyckling, räkor, och helt plötsligt var lådan full! Och den kostade 68 kr!! Men då tänkte jag när jag stod där och plockade, räcker det här? Kommer jag bli mätt? Kommer jag kunna träna på det här? Så får jag ångest över att INTE bli mätt och INTE kunna träna på det, så tar jag lite till bara för att vara säker. Och sen kommer jag säkert bara orka halva! Sjukt dålig på att uppskatta! 
 
 
 
Mm! Kött och grönsaker! De bästa två sakerna!! 
 
Nu ska jag gå till bussen! Ha en fortsatt bra kväll, för det ska jag ha! 

Köra bil, köra bil, köra bil, bil, bil!

Nu har jag pluggat färdigt! Nu vet jag vad alla olika vätskor under huven heter och var de sitter och byts ut! Och vilka som ska väja vid en korsning! Och massa mer! Woop woop! Taggar körlektionen på onsdag! 
 
I morgon väntar skola, möte i kyrkan om fredagens julavslutning för jag är med i Festkommittén (woop woop) och sen cheerträning! Så imorgon blir det full gång! 
 
 
 
 
Nu ska jag sova så jag är utvilad inför den händelserika dag imorgon! Dock är det nog redan försent med tanke på att klockan redan snart är 23.10! 
God natt på er! 

För mycket mat

Tjohoo! 

Nu är jag nydsuchad och placerad i sängen för att göra lite körlektionsläxa före jag ska sova! 

Efter skolan idag pluggade jag lite körläxa på bibblan och sen gymmade jag med Amira! Körde ben idag!! Göööött! 
Jag skulle göra mat själv idag för de andra här hemma skulle på julbord med jobbet. Så istället för att laga något så tänkte jag att jag kan äta lite av varje. Stort misstag... För det slutar alltid med att jag äter huuur mycket mat som helst istället! Slutar lixom aldrig. Först stekte jag en bananpannkaka och mikrade lite salami. Sen åt jag en clementin. Och en kiwi. Och lite müsli (bara müsli, i en skål), sen råkade det bli TVÅ mackor också. Och en clementin till. Sen tvingade jag mig att gå och ta ett bad (JA! Ett BAD! Konstigt nog... Men det var.. VARMT! Och skönt!) och slita mig ifrån maten. Och efter det borstade jag snabbt tänderna så jag inte skulle råka äta något mer! Det är mitt bästa tips till att inte äta mer på kvällen, (Det kan jag ha väldigt svårt med, att inte äta någon frukt eller macka sent på kvällen. INTE BRA) BORSTA TÄNDERNA! Så äter du inte mer! 
 
Asså BANANPANNKAKA! Alla som inte ätit detta innan, gör det! NU!! 
1 mosad banan
1 ägg
lite kanel
STEK 
NJUT
 
KÖTT

Nobeldagen!

Idag är det Nobeldagen! Då skulle vi vara finklädda i skolan och vi fick fin lunch! 
 
För min del blev det slips och kavaj! Jag har ingen finklänning!
 
 
 
 
Började skoldagen med mingel och fina "drinkar"!
 
 
 
 
 
 
 
 
Och lunchen -
 
 
Med chokladpanacotta till efterrätt, men den åt inte jag! 
Det serverades även potatisgratäng med champinjonssås till något fläsk, men för min del blev det bara kött och grönsaker! Inget av det andra onyttiga! Usch!
 

Vecka 50!

God morgon! 
 
Måndag! Näst sista veckan i skolan! Bara en uppsats ifrån jullov!
 
Dagens frukost. Den vanliga müslin med yoghurt och den alldeles för underskattade KANELEN!! Frökusar med kalkon och paprika! Frökusar är typ det godaste brödet! Nej, FRUKTkusar är godast! Massa frukt i brödet, svingott! Men jag kan inte köpa det, för då äter jag upp allt på en gång, så jag måste typ köpa äckligt bröd för att inte föräta mig på det!
 
 
 
 
 
 
 

2012s bästa låtar mashup! Asbra!

 
 

Pepparkakans dag!

Fun fact 1. Idag är det pepparkakans dag! Och Internationella antikorruptionsdagen!
 
Kom bara på att jag ville dela det med er! Har ingen bra bild att gå till detta, så här får ni en random. 
 
Denna finns på en stol i skolan! Den är ju bara för skön!  - 
 
 
Och så kan ni får en bild på mig och söta Evelina på Big Slam för några veckor sen! 
 
 
Nu har jag skickat in historiauppsatsen! Skönt! Men läskigt! Tänk om jag missat massa saker, eller den är jättedålig typ! :o Jaja! Nu är det gjort i alla fall! 

Imorgon är det ju nobeldagen och då ska vi vara finklädda i skolan. Men jag ska ha kavaj och slips och mina Jeffrey Campbell, för jag har ingen bra klänning att ha! Och kommer frysa sönder då iså fall! Till och med INOMHUS! Det är fasen kallt ÖVERALLT nu! 
 
Nu ska jag sova! God natt på er!

Försök nr 2!

Nu har jag gjort ännu ett försök att baka de nyttiga kakorna! De blev lika platta som igår, men även lika goda! De är faktiskt riktigt goda! Klart man känner att det inte är man socker och smör och grejer i dem som i vanliga, men det går absolut att njuta av dem på samma sätt som vanliga kakor! 
Jag passade även på att göra bananpannkaka medan de var i ugnen! Och DET, min damer och herrar, är något av de gooooodaste jag vet! Det är helt sinnesjukt hur gott det är! Och det är nyttigt! Bara mosa en banan, blanda med ett ägg och ha i lite kanel. Jag brukar ha i liiite mild lättyoghurt också, mest för att fylla ut lite. Men idag hade jag mandelmjölk och turkisk yoghurt istället, för jag ändå hade det hemma, kul att testa, och det var precis lika gott! Ingen skillnad! Och sen är det bara att steka! STARKT rekommenderat! 
Jag ska nog nu även ta och rekommendera kakorna! För de är faktiskt goda! Även om de inte är så "kakiga! 
Så för att göra dem har du - 
 
2 msk mandelmjöl
4 msk osötad vanilj mandelmjölk (jag hade bara vanlig, osmaksatt, och det var gott ändå)
1 msk grekisk yoghurt
2 msk kakaopulver (ja, det ska vara så mycket)
4 tsk sötningsmedel (jag använder Stevia, det är ett naturligt sötningsmedel som inte är dåligt för dig som andra är)
1/4 tsk bakpulver
 
Och som sagt kommer receptet från DENNA bloggen med massa nyttiga kakrecept! Och lite maträtter!
 
 
 
Och BANANPANNKAKAAA!!! 
 
 
 
 
 
 

Textilindustrin och kakor

Nu har jag fixat fotnoter och källförteckning för min uppsats! Det är det värsta på gymnsiet, man måste bry sig så himla mycket om källor, innan var det ingen som brydde sig! Nu måste man ha namn och "publisher", bla bla bla, bokstavordning, är det pålitiligt, osv. Så segt! 
Nu har jag i alla fall bara EN grej kvar att fixa innan jag är klar! Dock så är det väldigt svårt att hitta, har försökt i flera dagar.. Så vi får se! 
Jag ska nog baka en till sats med kakor sen! Nu när jag ändå har alla ingredienser hemma, mandelmjölken som man använder går ju lixom ut tillslut! Och så har jag något att knapra på ikväll när jag antingen (1) skriver på min uppsats eller (2) njuter av att den är klar och tittar på någon serie. Serie-nörd som jag är! 
 
Glad andra advent!
 
 

Adventspasset!

Nu är jag hemma från gymmet! Sportlife har adventspass nu varje söndag, idag vad andra passet (obviously). Så först var det 30 min indoor walking och sen 30 min CX Work (core träning). Jag hade inte gjort något av dem innan! Hade bara gått på ett pass tidigare och det var yoga. 
Det är lite svårt såhär i början innan man får in hur man ska göra, typ vilken nivå man ska ha på indoor walking maskinen och hur man gör CX övningarna rätt. Men om jag gör det nästa vecka igen så går det förhoppningsvis bättre, och gången efter det ännu bättre! Och det bli svårare varje gång, för de lägger på 30 min varje advent, så sista är 120 min! Wooh! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag äta! Åh vad hungrig jag är!! Sen blir det historiauppsats, en gång inför alla!! För nu ska den in! 

Andra advent

Glad andra advent!
 
Söndag! Gött! Nej! Men jo! Positiv inställning! Nu ska jag alldeles strax promenera bort till gymmet för adventspasset! Riktig taggad, ska bli spännande! Har laddat upp med en äggmacka och fil+turkisk yoghurt, müsli, bär och kanel! 
 
Ägg på en grov macka med ost! Ingen majonnäs eller kaviar, därför jag har ost, för att åtminstone göra den lite godare. För just det här brödet är verkligen det äckligaste grova brödet! De andra sorterna är ändå helt OK! Men som sagt, ost är min räddare.
 
BEAST MODE:ON
 
 
 
 
 
Som sagt! Roliga träningskläder gör det mycket roligare! Nu är kanske inte svart det roligaste, men jag tränar alltid i svart eller vitt för att det inte ska synas lika mycket hur mycket man svettas! Men färgglada sportbehåar gillar jag att ha! 
 
Ha en trevlig söndag! Gör något bra av den!

Lördagsmys

Kom nyss in från en kvällspromenad! Det var kallt! Men mysigt! Och roligt! Väldigt roligt!
Nu är det Good Luck Chuck på tvn, datorn i knät, pepparkakorna på tallriken. Japp, pepparkakor... Jag föll för frestelsen. Hatar att vi har pepparkakor!!! Varför ska vi ha pepparkakor hemma??!? Gaah! 
Men kakorna jag bakade var faktiskt goda tillslut! Trots att de var tunna och hårda. Men ska nog göra dubbel sats nästa gång så det blir några fler, så jag slipper kompensera med pepparkakor!
 
 
Gick även förbi det här skyltfönstret förut när jag gick hem från affären! Pepparkakshus! Häftigt!
 
 
 
 
 

Kakor!

Nu är kakorna i ugnen. Det här ska bli väldigt spännande att se... På bilden har de varit i ugnen ca 7 av 10 min, nu har du varit inne ca 13 av 10 min.. och ser ungefär likadana ut.. Jag petade på de med en gaffel, och de är väldigt "lösa".. Så de får nog vara inne ett tag till! Hoppas de blir bra nuuu!
 
 
Tror tyvärr inte det kommer bli så bra.. Men det kanske blir gott ändå! Även om de inte riktigt blir "kakiga"...

Sallad!

De andra här hemma skulle käka pizza ikväll, men det ville inte jag! Fast jag vill faktiskt äta en pizza snart, för det var så längesen nu! Vesuvio med bearnaisesås! Mmmmm!! Men inte idag, kände inte för det idag. Så jag gjorde mig en sallad istället med salamin vi sålde för cheerleading och en halv paprika, en tomat och en avokado! Jag brukade inte gilla avokado, men nu tycker jag det är skitgott! Jättebra som smaksättare! Hade även i en klick turkisk yoghurt, liiite pesto, liiite citronsaft och liiiiiiiite sambal oelek! Det blev riktigt gott! Och simpelt! Och nyttigt! 
 
 
 
Haha gick förbi detta skyltfönster förut när jag var och handlade... Lampskärmar på huvudet, ni hör ju bara hur dumt det låter! Det finns väl ändå gränser? Det här var bara konstigt...
 
 

Nyttiga bakverk!

Jag följer en tjej på instagram som bakar HEELA tiden! Massvis med olika saker! Men det är nyttigt! Så idag hade jag tänkt pröva att göra någon utav hennes kakor! HÄR har ni bloggen ifall ni själva vill kika in, hon har även lite maträtter! På instagram heter hon fitalicious_me! Starkt rekommenderad! Det enda kluriga är att det är ganska speciella ingredienser, så det gäller att i så fall se till att baka några gånger så man gör slut på ingredienserna. Annars blir det lätt att man köper massa konstiga saker en gång när man får ett ryck, och sen står det bara där! Jag har till exempel gelatine och stevia sötningsmedel i skafferiet...! 
 
Jag hade tänkt pröva mig på någon utav de här två kakorna. För det första för att jag är en chocoholic, så om jag väl ska göra något måste det vara med choklad! Och så är kakor väldigt bra "portioner", bara att ta en i handen och käka! Och så har de inte föör mycket konstiga ingredienser. Man behöver inte heller något proteinpulver vilket hon har med i många utav sina rescept! För jag har inget proteinpulver!
 
 
Önska mig lycka till! Först ska jag dock göra lite historiaplugg.. Tog en powernap efter städandet, syandet och ätandet förut, så nu är jag redo! Och jag lyckades faktiskt göra det till en POWERnap (ca 15 min)! För det bli oftast alldeles för länge. Men jag satte 5 st "väcklarklockor" för jag har verkligen inte tid att sova 2-3 timmar nu, som det lätt blir! 
 
 
 

Hamburgare - onyttigt?

Hamburgare är faktiskt inte SÅ otroligt onyttigt om man bara korrigerar den lite! Byt ut brödet till antingen grovt hamburgebröd (fortfarande inte riktigt bra, men i alla fall bättre!), ta helst av allt ett super grovt frukostbröd. Och ta bort dressingen, senapen, ketchupen, vad det nu är man brukar ha på! Innehåller antingen massa fett eller socker! Och osten får man väl göra som man vill, men jag äter alltid ost, det är min räddning. Ost gör allting bättre, jag använder ost väldigt ofta för att förbättra torra, tråkiga maträtter. Även om det oftast innehåller 25-30% fett så är det mitt syndarkort, varje dag, för annars skulle jag DÖ av tråkigt och äcklig mat. Sen kan det ju såklart diskuteras vad det är för sorts kött, hur mycket fett och konstiga köttsorter det innehåller. Men där går min gräns! Kött som kött för mig, kan inte hålla koll på innehållet i KÖTTET lixom, det blir väldigt svårt, i alla fall när man aldrig gör sin egna mat, utan antingen äter mammas eller skolans. 
 
Så idag blev det hamburgare till lunch. Grovt hamburgebröd, 1 1/2 hamburgare, ost, tomat, paprika! Ångrar nu i efterhand att jag inte tog vårat grova frukostbröd som är som barkbitar typ (JA, det är äckligt. Jag erkänner.) istället för hamburgebrödet, but what is done is done! Och så borde jag tagit jalapeños på för att stark mat ökar förbränningen! 
 
Jaa!! Bilder på Jennys mat! Har längtat hela dagen!!.....
 

Project Runway - Jenny

Sömmerska ska jag ju inte bli i alla fall, eller designer... Eller något överhuvudtaget där man syr! 
Nu har jag i alla fall lagat mina byxor för ANDRA gången! Det kommer nog inte hålla så länge det här heller, men förhoppningsvis ett litet tag tills jag hittar ett par nya jeans. Lever änna i min svarta nu.. Och jag har bara ett par "blåa" som jag använder, för jag är aldrig nöjd med hur byxor ser ut eller sitter, så när jag väl hittar ett par så orkar jag inte leta efter fler, utan har bara dem. Lite dumt nu när de går sönder. Och jag borde ju lärt mig att köpa fler jeans, i och med att de ALLTID går sönder efter ett litet tag. Fett störande, vet inte vad jag gör?? 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm på Jullovet!

Ja! Jag ska åka till Stockholm på jullovet! Min pappa bor ju där så jag ska fira nyår med han och hans fru! Ska bli sjukt kul! Ska vara där i hela 1.5 vecka! Har aldrig varit där så länge. Ska även på ett cheerläger medan jag är där: Cheer Winter Camp, 4-6 januari. Det ska också bli väldigt kul! Var på ett liknande läger i sommras, Cheer Summer Camp och det ÄGDE!!! Det kommer tränare och aktiva från elitlag i USA! Så coolt! 
Jag brukar åka till pappa på sommaren i cirkus 5-7 dagar, men aldrig 10! Och aldrig på vintern! Jag tror aldrig jag har varit i Stockholm på vintern. Längtar!! 
 
Wihoo!!! 
 
Här är lite bilder från sommarens cheer camp! Bilderna kommer från Youbetterwork, en cheerleadingblogg! 
 
 
Lägrets coachar
 
 
Dessa två är från Finland och har vunnit Worlds (Cheerleadingens Världsmästerskap) i partnerstunt (när man bara är en tjej och en kille och bygger, som på bilden). Och de coachade lixom OSS i somras! *starstruck*
 
 
Det kommer inte vara lika många deltagare på Winter Campet, det finns endast 150 platser. Och inte heller lika många coachar (obviously, i och med att det inte är lika många som behöver coachas!). Men det kommer bli AWESOME! 
 
Nu har jag städat mitt badrum och mitt sovrum! Så nu ska jag laga mina byxor och sen börjar pluggandet! 

Lördag morgon!

Idag ska bli en produktiv dag! 
• Städa badrummet och sovrummet
• Laga mina byxor
• Träna (?)
• Göra färdigt min historiauppsats
Och så säkert lite mer smågrejer! 
 
Jag vaknade idag och kände mig lite rosslig i halsen och snuvig.. Hoppas bara det är.. något litet och att jag inte blir sjuk! Så jag vet inte riktigt ifall jag ska träna idag eller inte. Tänker att det är bättre att vila idag med så det kanske aldrig bryter ut. För jag har bokat adventspasset imorgon på gymmet och det verkar spännande, så vill gärna kunna gå på det. Fast jag vill ju gärna träna idag med!! Jaja... jag gör det andra först så får jag se vad jag känner för sen! 
 
Nu ska jag börja med städningen tror jag! Så jag kommer upp ur sängen och får "röra på mig" lite! *Lat*
 
Hittade några bilder på min mobil från när jag var på promenad för ett tag sen (typ höstlovet..?) som jag tyckte var mysiga! 
 
 
 
 
 
Ha en bra lördag! 

Come on baby, let the good times roll

 
Hello! 

Dagen - skola, biblioteket och plugga, cheerträning. 
Träningen gick väldigt bra för jag hade köpt en Celsius innan som jag drog i mig så fick massa energi! Det var gött! Så nu är jag på bra humör! Imorgon blir nog veckans vilodag ifrån träningen för jag kommer nog få vara kvar i skolan och skriva färdigt min historiauppsats och sen ska jag till kyrkan vid halv 7, så kommer nog inte hinna. Och har inget planerat i helgen så kommer kunna träna både lördag och söndag! Jag såg på gymmet att de har "adventsutmaningar", så varje advent har de ett "adventspass", 1a var ett 30 min pass, 2a blir 60, 3e 90 och 4e 120! Så ska nog testa på det! Låter kul! 
 
Celsius - Vitaminberikad energidryck som ökar kaloriförbränningen! Och energin varar längre (3 timmar enligt celsiusdryck.se), istället för att du får en kick i en kvart och sen en dip! Ska önska mig massa i julklapp! Hoppas bara mamma går med på det! STARKT REKOMMENDERAD i alla fall!
 
 
Konstig och ful bild.. Pre-workout food. Bra mat! Lax är bra! Advokado! Grönsaker! Fetaosten kunde man ju skippat och möjligtvis potatisen, men tänkte att jag behövde energi inför träningen! 
 
Dålig bild, men den är tagen på bussen! Men ett bra tips är att ha roliga träningsaker! Jag har t.ex. en knallrosa träningsväska! Gör det hela mycket roligare och lite mer chict! Och snygga träningskläder är också mycket roligare! Jag är mycket mer taggad inför träningen de dagarna jag har mina favoritträningskläder på mig! Därför jag önskar mig nya träningskläder i julklapp så jag alltid kan tycka det är så kul! :D
 
Egobild i brist på annat att göra på bussen! Det är kallt nu! Halsduken och dunjackan på!
 
 Random bild ut från fönstret på spanskan. Tyckte det var så fint när solen sken (lite) på taket, kändes lite som man var i fjällen typ, när solen skiner på snön och det är iskallt! Det är lite mysigt ändå! Fast jag gillar inte riktigt att åka skidor längre! 
 
Nu är det dags att sova så jag kan rocka historiauppsatsen imorgon!

Sov gott!
 
 

Get up, go through, press on.

Sjukt seg dag idag! Har varit väldigt trött, men är också stressad över min historiauppsats som ska in i helgen, så kanske lite därför. Men nu har jag suttit i biblioteket lite i skrivit på den, så jag tror det börjar arta sig, jag har en håltimma imorgon och en lektion på fredag att jobba på den också, så det kan nog gå bra! 

Nu sitter jag som sagt i biblioteket, jag skrev det här inlägget tidigare (när jag kom hit), men då gick det inte att ladda upp bilder, men nu går det! Jag åt en jätteäcklig macka och en halvmosig banan när jag kom hit som fick smälta i magen medan jag jobbade, men nu är det nog dags att gå till gymmet! Har ju faktiskt suttit här i ca 1.5h och jobbat nu! Idag blir det ett mag-pass med mycket uppvärmning! Har bestämt mig för att köra mer kondition än vad jag gör nu, för jag vill bli av med fett mer än vad jag vill få muskler. Muskler kommer jag få ändå för jag kommer ju forfarande köra styrkeövningar på gymmet och i cheerleadingen kastar man ju runt både sig själv och andra! Så ska väl helt enkelt hypa upp passet med andra ord! Inte ta bort något! Bara tuffa till det!
Nej nu har jag tjatat länge nog! Här får ni några bilder som jag tog imorse när jag hade lite tid över (för första gången typ! Kan vara för att jag inte fixade håret idag. Sjukt skönt var det, slapp man bry sig om det såg konstigt ut. För nu såg det konstigt ut hela tiden istället!). 
 
 
 
 
 

Cheerträning!

Nej, usch, idag var jag sur på träningen. Jag hade lite ont i fotleden och i handlederna, så tänkte hoppa lite istället, men så var det svårt, så blev jag arg, och ville typ gå hem. Sen byggde vi lite istället, det gick bättre!
 
Men nu är jag hemma och ska sova! Vi fick salamin idag också som vi sålt, så det åt jag lite när jag kom hem, men det var inte så gott... Men får ca 500 spenn för att jag sålde dem, så det är ju gött!! 
 
Kött och grönsaker! Slår aldrig fel! (även om det är fett kött, OCH FET ost...) 

Frukost!

Jag sa ju att jag inte skulle skriva så mycket om "Dagens outfit, frukost, osv", men jag kom på att jag nog visst kommer skriva om min frukost, och andra måltider, i och med att jag ska blogga om min kost och träning! 

Dagens frukost blev kiwi, hallon, mild lättyoghurt, müsli, kanel! Det såå gott! Och nyttigt! Naturliga frukter som smaksättning till mild lättyoghurt som annars är väldigt äckligt. Och Paulúns müsli, Paulún som förövrigt har skapat LCHQ dieten (Low Carb High Quality). Och kanel som minskar sötsuget! 
Och såklart den dagliga dosen av C-vitamin för att förstärka (eller åtminstone bevara) det naturliga immunförsvaret för att kanske minska risken att bli sjuk lika lätt! 
 
Och Iphone 5 kameran är såå bra! Sjukt! Kolla bara! 
 
 

Don't let the bed bugs bite

Okej, jag fattar inte hur man byter bilden ovanför "Om mig", det får bli en annan dag's äventyr, för nu är det dags att sova! Ska ju faktiskt till skolan imorgon, efter denna lilla minihelgen. Den har varit mysig! Hoppas på att veckan går lite snabbare nu när en dag försvann. Har dock lite ångest över att vi inte jobbade något idag, vi har en historiauppsats som ska in på typ... söndag.. Känner att det kommer bli lite tufft... Suck.. 
 
Lite mobilbilder - 
 
VARFÖR LÄGGER SIG ALLA BILDER NER?? BLIR SÅ AAAARGH! MORRRR
Jaja, ni får stå ut med att det är lite snett och ojämnt för denna gången! 
 
God natt! 
 
 

And the view will never change, unless you decide to change it

Sjukt gött benpass på gymmet idag! Riktigt bra kändes det! Började med 39 min på crosstrainern (35min+4min cool down) och jag var bara 6(!!) kalorier ifrån att slå mitt kalorirekord!! Gött! Och bara det är ju ganska jobbigt för benen, men sen fortsatte jag med knäböj, utfall, osv! Härligt! 
 
Bilder på väg till gymmet -
Mys!
 
 
Men något som jag börjar bli så trött på är att folk inte kan plocka undan efter sig! Det ligger vikter överallt och ifall man ska använda en skivstång så sitter det alltid vikter där på som man får plocka av först! Blir så irriterad! Och det står på speglarna "Var snälla att plocka undan vikterna efter användning, för att skona de anställdas ryggar" (eller något i den stilen), men inte ens det verkar få folk att plocka undan! Så respektlöst! Och inte heller torkar folk av maskinerna efter de har använt dem som det står att man ska göra. Jag vill inte sätta mig på en maskin med massa gammal svett intorkad, uugh! 
 
 
 
 

Workout time, bitch

Nu är det dags! Nu ska jag ta på mig mjukiskläderna, dunjackan, halsdukarna och vantarna och pallra mig bort till gymmet! Nu är jag lite mer taggad! Frös inte lika mycket efter jag bytte om, och nu har jag käkat en banan, så nu är jag redo! 
Idag ska jag köra ben hade jag tänkt! Det är alltid lika kul! :D 
 
Dagens träningslåt! Titeln passar ju bra in också! 
 
 
 
 
Da CREW!!
 
Och mina favorittränings"shorts/byxor"! Perfekt längd och siter snyggt! 

Jul

Detta året älskar jag julen! Jag älskar alla ljus överallt: adventsljusstakar, julstjärnor, levande ljus, julbelysningen i stan och pepparkakor och glögg, mörker och vit snö, hela stämningen! Tycker det är så mysigt! 

Nu har Hanna åkt hem så nu ska jag väl försöka pallra mig iväg till gymmet. Det är väl det värsta med att det är så mörkt och mysigt nu, man känner inte direkt för att gå till ett gym och svettas... Vill bara ligga hemma i filten och äta pepparkakor. 
 

Glass!

Nu äter vi glass! 
 
 
 
 
 
Nu ska vi försöka dra igång plugget efter 2.5 timmars chill! Får se hur det går...! 
 
 

JAAAAA!!!

Jag lyckades för första gången i mitt liv successfully göra och ladda upp en ny header!! Har bloggat till och från på den här bloggen i säkert 3 år och har aldrig lyckats göra en header eller lägga in en! Sjukt stolt! (((: 
 
 
Nu ska jag bara försöka fixa till det andra oxå, den lila bilden till vänster ovanför "Om mig" och även själva "Om mig" texten som just nu inte existerar! Men det ska jag inte göra nu, det får jag pilla med någon annan dag när jag behöver döda lite tid! 
 
Nu ska jag nämligen städa mitt badrum och mitt rum lite och sedan göra mig i ordning för sen kommer Hanna hit! Vi är lediga idag för vi var med på våran skolas Öppet Hus en lördag och då fick vi vara lediga idag, så vi ska plugga och käka Ben&Jerry's! Jag ska nog pröva någon av de nya "Core" sorterna med gojs i mitten! Mmmmm!! 
 
 
Oj! Nu fick jag sms att Hanna kommer typ NU! Så det blir nog inget städande! Får hoppa in i duschen istället! Chao! 
 

Helgen

Om jag nu ska (göra ett försök till att) börja blogga igen så kan jag ju börja med att berätta om helgen! 
Det har varit en väldigt bra helg på den sociala fronten, men inte på kost och träningsfronten...! Ajaj... 
 
Igår tränade jag på förmiddagen, sen däremot blev det först fika; en morotskaka med (skojar inte!!) TVÅ centimeter tjock "glasyr" på eller vad det heter, och halva min fikakompis kaka... mahahah...!! Sen åt jag lite vitt bröd till kräftorna. Senare på kvällen kom det bästa (och värsta!), nämligen BREAKING DAWN PART 2!! Wiiiie! Då åt vi pepparkaksdeg (muuuuums!) och dammsugarna med pepparkakssmak! Helt OK goda var dem, dammsugare har ju en lite speciell smak. Det blev även en påse med sura godisar och JULMUST!!
 
 
Och idag har jag ätit typ ETT KILO pepparkakor.. och legat i min säng heeeela dagen. Och imorgon ska jag äta Ben&Jerry's, så dessa dagar har inte varit på topp på den fronten, men annars så har de varit väldigt bra!! 
 
 
PEPPARKAKOR! Men det är inte det att de är SÅ HIMLA goda. Men när man tagit en, så vill man bara ha fler!
 
Men nu pratade jag nyss med min kompis som motiverade mig till att vara nyttig igen! Jag hade tänkt köra ordentligt igen efter nyår, självklart skulle jag ju fortfarande vara nyttig fram tills dess, men det skulle vara lättare och mer tillåtet att "synda". Men nej! Nu kör jag all in på tisdag igen!! Mycket händer på en månad!! 
 
 
 
 

Ska jag börja blogga igen?

Hej!

Funderar på att börja blogga igen! Fast denna gången mest som motivation för mig själv. Typ blogga om kost och träning, eller MIN kost och träning. Känns som att jag själv kanske blir mer motiverad till att vara nyttigare och mer träningsam om jag bloggar om det samtidigt... Så det blir kanske inte så mycket, "dagens outfit", dagens.. frukost.. typ, utan mer träning och sånt, men såklart även andra händelser från mitt liv!
Bara för att det inte ska bli ett jättetråkigt inlägg så kan ni få några egopix från kvällen när det var skolfest!

I'm feeling the 80's frisyr typ! Lockarna bakåt från ansiktet kändes väldigt... som något annat årtionde...! 

 
 
 
Helene och Ebba photobombar lite gött sådär på en fredagkväll också!

Header!

Nu har jag legat halva kvällen och försökt pyssla ihop någon sorts header. Har kollat på flera youtube videosar om hur man photoshoppar ihop en header, det gick faktiskt bra! Problemet är bara att få in den i bloggen! Jag har youtube:at det med, men den kommer ändå inte upp när man klistrar in adressen där man ska!? Jag får försöka mer imorgon, för nu är jag svintrött! 
 
God natt! :D 
RSS 2.0